Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.04.17.: A Kosnak hatalmas csalódást okoz egy hozzá közelálló ember

A Bakban feltörhet egy rég elfojtott érzés és durván felkavarja. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Lehet, hogy ma csalódnod kell a környezeted egy tagjában, aki nem akar részt vállalni egy számodra fontos feladatban. A jó hír az, hogy te magad is megbirkózol vele, de a sértettség mélyen benned marad úgy érzed, cserbenhagytak.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma nem vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkavégzésre tud fogni magad. Nem csak figyelmetlenné válhatsz, de utat engedsz az önkényeztetésnek, amely esztelen költekezésre sarkallhat téged. Légy óvatos és tartsd kézben az életedet.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napon zavarba hozhat téged valaki, aki nem pontosan úgy cselekszik, ahogyan azt elvártad tőle. Talán nem is kellene ezzel foglalkoznod, mindenki tegye a dolgát a saját belátása szerint. Neked csakis a saját dolgod és az elérendő célod legyen az első.


VI.22. - VII.22

Rák

Amennyiben a mai nap folyamán választás elé állítanak téged, akkor csakis a saját ösztöneidet kövesd. Ez a nap nem a racionalitásról szól számodra, a megérzéseid fognak a segítségedre lenni abban, hogy megtaláld azt, amit megálmodtál magadnak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma nyugodt, letisztult gondolkodásra van szükséged, ha át akarod vészelni azt, ami a mai napon rád vár. Ügyelj arra, hogy ne tedd magad és környezeted számára még bonyolultabbá a helyzetet. Fúj visszavonulót, hogy átgondolhasd a kialakult helyzetet.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy hír vagy esemény hatására viaskodhat benned a stabilitás és a nyugalom iránti vágy, valamint az igény arra, hogy valami új dologba kezdj bele és izgalmasabbá tedd az életedet. Ez egy nehéz belső konfliktus, de feloldható, ha igyekszel tartani az arányokat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kiderülhet egy tervedről, hogy nem pontosan úgy valósul meg, mint ahogyan azt elképzelted, de emiatt felesleges bánkódnod. Ne feledd, hogy a körülmények folyamatosan változnak és neked ehhez kell igazítanod a terveidet is.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Meg kell találnod az egyensúlyt két hozzád közelálló ember között úgy, hogy lehetőleg egyik se érezze, hogy elhanyagolod vagy nem támogatod eléggé. Neked juthat a hálátlan szerep, hogy valahogyan békét teremts közöttük.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mielőtt ma valakinek a cselekedeteit elítéled, légy körültekintő és próbáld megérteni az illető mozgatórúgóit akkor is, ha a cselekedetei bántanak téged. Lehet, hogy néhány mondattal, megértéssel most minden a helyére kerülhet és kialakul egy mindenki számára elfogadható helyzet.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma egy rég elfojtott érzés törhet fel benned, azt gondoltad, hogy már rég túljutottál rajta, most még is elemi erővel maga alá temethet téged. Nem szabad azt hinned, hogy az érzékenység a gyengeség jele, engedd meg magadnak ezt az érzést.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Erős vagy és határozottan képviseled azt, amiben hiszel, de néha gondolnod kellene arra is, hogy vannak olyanok, akik úgy érzik, hogy a te kiállásod fenyegetést jelent rájuk nézve. Ez lehet az oka, ha ma ellenállást tapasztalsz magaddal szemben.


II.21. - III.20.

Halak

Van egy elvarratlan szál az életedben, amely folyamatosan ott van a gondolataidban, de nem tudod rászánni magadat, hogy megtedd azt, amiről tudod, hogy előbb vagy utóbb meg kell tenned. Ne várd meg a napot, amikor szembe jön veled a valóság, inkább lépj a tettek mezejére.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.