Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.02.23.: A Nyilas előtt fantasztikus lehetőségek nyílnak meg

A Rák rossz híreket kap. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Már egy ideje azt érzed, hogy valahogy nincs elég önálló cselekvési lehetőséged. A legkisebb függőséget vagy annak csak a látszatát is nehezen viseled. Mindent szeretnél önállóan csinálni, és ezért bizony most nehéz lesz a családi és munkahelyi együttműködés.


IV.21. - V.20.

Bika

Gyakorlatiasságod és kapcsolatteremtő képességed előtérbe kerül a mai nap folyamán. Hajlamos vagy több házimunkát vagy egyéb felelősséget bevállalni, noha nem biztos, hogy az ígéreteidet teljesíteni is tudod.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Magánéleted kedvezően alakul, még sem felhőtlen az örömöd, mert ezúttal nem a te elképzeléseid válnak valóra. A párod ugyan jót akar, de szereti kézben tartani az irányítást. Próbáld vele megbeszélni a dolgot, mindkettőtök részéről kompromisszumra van szükség.


VI.22. - VII.22

Rák

Egy tervezett programod, talán egy kirándulás vagy baráti összejövetelen való részvételed veszélybe kerülhet, mivel egy telefonhívás során rossz híreket kaphatsz. A helyzet talán nem lesz annyira vészes, mint amilyennek először látszik, ezért ne ess azonnal kétségbe.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Lelkesen harcolsz a napi feladatokkal, ennek ellenére több apró kudarcot is át kell élned. Normális körülmények között ezeket egyetlen kézlegyintéssel elintéznéd. Most azonban nem vagy képes ilyen nagyvonalúan viselkedni.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy eseménydús napra van kilátás, akár még egy rövidebb utazásra is adódhat lehetőség. Most megnyugvással tölthet el az, ha ki tudod beszélni a problémáidat, felszabadulhatsz egy régóta tartó nyomás alól és végre kifújhatod magad.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kimerültnek érezheted magad, fogytán van az energiád. Fontos a munka és a kötelesség, de nem szabad megfeledkezned a saját igényeidről. Ha úgy érzed, hogy jót tenne neked, ha kicsit pihennél, akkor vegyél ki szabadságot, csinálj olyan dolgokat amik örömet okoznak.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne ijedj meg a kihívásoktól, de főleg ne próbáld megúszni őket. Könnyen előfordulhat, hogy új tulajdonságokat fedezel fel és olyan dolgokat tanulsz magadról, amit nem is gondoltál volna. Ne halogass tovább semmit, vágj bele bátran.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Bármennyire is szeretnéd, te sem tudsz mindent egyedül megoldani. Ne hidd azt, hogy ezt várja el tőled a környezeted, ne legyél magaddal túl szigorú. Új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, de ha szétforgácsolod az energiádat, akkor nem tudsz élni velük.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha azon gondolkodsz, hogy változtass a lakóhelyeden vagy a munkád szólítana távolra, sose feledd, hogy új helyen rengeteg mindent kell megtanulnod. Ha külföldre mész, ismerned kell a nyelvet és az sem biztos, hogy használhatod az itthon elvégzett képesítésedet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagy kihívásoknak kell ma megfelelned és ez most nem is esik nehezedre. Könnyen válogatsz az új feladatok között, kreativitásodat pedig mások is megcsodálják. Ha vannak gyermekeid, nagyon jól alakul velük a kapcsolatod.


II.21. - III.20.

Halak

A vágyaid sokkal messzebbre nyúlnak a lehetőségeidnél. Szeretnéd, ha minden sokkal jobban alakulna, mint az elmúlt időszakban. Nagyon vágysz arra, hogy a pénzügyeidet lazábban kezelhesd. Bármennyire szerények is a mostani kilátásaid, ne mondj le a vágyaidról.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.