Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.01.05: A Rák vitákra és nyugtalanító hírekre számíthat

A Szűz életében felbukkan egy régi kellemetlenség, amit már megoldottnak hitt. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Folyamatosan másokhoz kell igazodnod, és ez a mai nap során különösen nehezen megy neked. Talán még az is megtörténhet, hogy annyira dühbe gurulsz, hogy összeveszel mindenkivel. Kerüld inkább a konfliktusokat, mert a végén talán még te kerülsz nehéz helyzetbe.


IV.21. - V.20.

Bika

A gyomrod ma különösen érzékeny lehet, ezért figyelj oda az étkezésedre, rágj meg minden falatot alaposan. Nemcsak az ételekre reagálhatsz sokkal érzékenyebben, hanem lelkileg is labilisabb vagy, mint általában. Ezért a mai nap folyamán törekedj a harmóniára.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Meg kell őrizned a nyugalmadat, a mai holdállás nagy kihívás elé állíthat téged és sajnos vannak emberek a környezetedben, akik mindent elkövetnek azért, hogy keresztbe tegyenek az aktuális terveidnek. Te csak haladj a kijelölt úton és ne hagyd magad eltántorítani.


VI.22. - VII.22

Rák

Vitákra, szomorú felismerésekre, nyugtalanító hírekre számíthatsz a mai nap folyamán. Talán úgy érzed, hogy mindenki az ellenséged és téged akar gátolni, pedig ez nem így van.. A mai történések a tisztánlátásodat segítik, hogy a megfelelő döntéseket hozhasd meg a későbbiekben.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai holdállás befelé figyelésre, önismeretre szólít fel. Bár nehezen viseled a magányt, most mégis jól jöhet neked egy kis idő önmagaddal. Ha másként nem tudsz a világtól elvonulni, akkor tegyél egy nagy sétát egy olyan helyen, amelyből töltekezhetsz.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy régi konfliktus újra előkerülhet az életedben. Ez annak a jele, hogy eddig csak halogattad, de most az élet kikényszeríti belőled a megoldást. Ne húzd hát tovább, mert a helyzet így csak egyre jobban elmérgesedhet, és a napjaidat is továbbmérgezi ez a helyzet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Hold a Mérleg jegyében jár, ennek hatására remekül kommunikálsz. Szinte mindenkit meg tudsz győzni a saját igazadról, a párodat is elbűvölöd, a szép szavakkal leveszed a lábáról. A legfontosabb, hogy ne akarj megfelelni, hanem őszintén mondd ki, amit érzel.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyiben továbbra is kitartó maradsz, és ragaszkodsz a saját elhatározásodhoz, hamarosan elvonulnak a viharfelhők a fejed felől. Még véletlenül sem szabad elbizonytalanodnod vagy hagyni magad az eseményekkel sodortatni, mert akkor mindent kezdhetsz elölről.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szeretnéd összekötni a kellemeset a hasznossal, de elkeseredve látod, hogy ez ma nem biztos, hogy menni fog. Nehezen törődsz bele, mert nem szereted, ha bármi keresztülhúzza a számításaidat. Nagyon sok energiádba került, hogy minden a kedved szerint alakuljon, ne hagyd hát tönkretenni.


XII.22. - I.20.

Bak

A mai napon okosabb lenne, ha kissé visszafognád magad. Sokszor jobb megoldásnak tűnik a háttérben maradni. Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetnél büszke az elért eredményeidre. Csupán csak arról van szó, hogy a mai holdállás nem kedvez annak, hogy kilépj a rivaldafénybe.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Bár a jegyeddel harmonizál a Hold, mégse reménykedj világmegváltó eseményekben. Még az is nagy eseménynek számít, ha a közvetlen környezetedben sikerül elérned, hogy az akaratod szerint történjenek a dolgok. Ne keseredj el, lesznek ennél jobb napok is!


II.21. - III.20.

Halak

A Mérleg jegyében járó Hold ma arra figyelmeztet, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Ellenkező esetben kénytelen leszel kedvezőtlen feltételekkel kölcsönért folyamodni. A családoddal is az anyagiak miatt veszekszel mostanában. Úgy vélik, többet költesz, mint amennyit megengedhetsz magadnak.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.