Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.12.29: A Vízöntő életében hamarosan megszűnnek az anyagi problémák

A Halak meglepő helyről kap elismerést. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Amennyiben munkát keresel vagy éppen váltani készülsz, most mindenképpen legyél nyitott és rugalmas, mert egy nagyszerű ajánlattal találkozhatsz. Magánéletedben viszont viták várhatóak, de ne hagyd, hogy ez hatással legyen a munkádra.


IV.21. - V.20.

Bika

Erős vagy és talán túlzottan határozottan képviseled a véleményedet, valamint azt, amiben hiszel. Néha azért gondolnod kellene arra is, hogy vannak olyanok a közvetlen környezetedben, akik azt érzik, hogy fenyegetést jelentesz rájuk nézve. Ez lehet az oka, ha ma napon falakba és ellenállásba ütközöl.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma közelebb kerülhetsz egy régi célodhoz, ami rengeteg pozitív energiát és motivációt ad neked. Ez a családi életedre is jótékony, kedvező hatást gyakorol. Még magad is meglepődsz azon, mi mindenre vagy képes, ha éppen bizonyítanod kell a rátermettségedet.


VI.22. - VII.22

Rák

A Rák jegyében járó Hold hatására ma még egy kicsit elveszettnek érezheted magadat lelkileg, ezért próbáld meg olyan emberek társaságában tölteni az idődet, akik feltöltenek energiával. Ezt leszámítva a napod tele lesz kellemes meglepetésekkel.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma egy kellemetlen csalódással kell szembenézned, ezért nem biztos, hogy úgy alakul a napod, ahogyan azt eltervezted. De nem szabad elfelejtened, hogy sajnos nem mindig úgy történnek a dolgok,, ahogy azt elterveztük. Egy apró reménysugár, hamarosan olyan meglepetés érhet, amivel boldog lehetsz.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Próbáld meg az érzelmeidet elrejteni mások kíváncsi tekintete elől, mert könnyen előfordulhat, hogy valaki épp arra vár, hogy pillanatnyi gyengeségedet kihasználva egy mély sebet ejtsen rajtad. Még, ha nehéz is mutasd magad erősnek, az érzelmeidet pedig tartogasd a bizalmasaidnak.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Merkúr a Bak jegyén halad keresztül, amelynek hatására fontossá válnak számodra a kapcsolatok. Olyan emberek társasága vonz most leginkább, akik mások, mint amilyenek a meglévő barátaid. Bármilyen most kezdődő kapcsolatod magán viseli a másság, izgalmasság jegyeit.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma könnyen azt érezheted, hogy szinte lehetetlen feladatot kell megoldanod, de ne becsüld le a saját erődet. Te vagy az, aki még akkor is küzd és menetel tovább, amikor már mindenki más feladná. Előfordulhat, hogy a mai napon is pont ez történik.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban ma felpöröghetnek az események vagy már sokkal tisztábban látod, hogy merre haladj tovább. Igaz, hogy a véredben van az újdonságok iránti vágy, most mégis sokkal többre becsülöd a biztonságot.


XII.22. - I.20.

Bak

A jegyedben járó Plútó nehéz fényszöggel kapcsolódik a Bak jegyében haladó Merkúrral. Talán ennek hatására egyre inkább nyomaszthat belülről valami, és türelmetlenné válhatsz. Próbálj meg lazítani és kapcsold ki a negatív gondolatokat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Anyagi helyzeted az utóbbi időben nem egészen úgy alakult, ahogyan azt te eltervezted. Viszont aggodalmaskodásra és sajnálkozásra ne pazarolj túl sok időt. Hamarosan jön egy pozitív fordulat az életedben és véget érnek a spórolós napok.


II.21. - III.20.

Halak

A mai nap folyamán egy olyan helyről kaphatsz elismerést, amelyre nem is számítottál. Fontos, hogy maradj szerény és alázatos, ne hagyd, hogy a dicsőség a fejedbe szálljon. A környezetedben akad valaki, aki csak arra vár, hogy beléd köthessen.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...