Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.12.12: A Kos maximálisan számíthat az égiek támogatásra

Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Amennyiben szükséged van mások segítségére, együttműködésére, akkor most nyugodtan tudasd velük. A mostani égi események támogatnak téged mindenben, amely az önismeretedet, kompromisszumkészségedet és a másokkal való együtt haladásodat segíti.


IV.21. - V.20.

Bika

Érzelmi konfliktusba keveredhetsz a mai nap folyamán, de ha felül tudsz emelkedni az érzéseiden és megfigyeled, hogy milyen hatást gyakorolsz vele másokra, az elősegítheti a személyes fejlődésedet. Nem lesz könnyű dolgod, mert a híres racionalitásod nem áll ma rendelkezésedre.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Hold a romantikus Rák jegyében halad, érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában. Érzelmeid elmélyülnek, párod szeretteid közelségére vágysz leginkább. Amennyiben hosszabb távon szeretnéd megőrizni ezt a bensőséges hangulatot, érdemes tenned érte.


VI.22. - VII.22

Rák

Mélyebb érzelmi életet élsz most, amit nem kell, hogy elrejts mások elől és ez minden kapcsolatodra igaz. Ha elég bátor vagy akkor szerelmi téren viszonzásra találhatnak az érzelmeid. Ez az időszak olyan tulajdonságokat hozhat ki belőled, amelyről talán nem is volt tudomásod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai nap kellemesnek ígérkezik, sőt talán még izgalmasnak is, a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkozhatnak be. Nem lesz sok hangulatod önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy elengedd magad.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Alapvetően ez egy kellemes napnak ígérkezik, ha kellő önmérsékletet tanúsítva semmit sem viszel annyira túlzásba, hogy azt rögtön meg is bánd. Ma ne indulj el vásárolni, ha tartanod kell magad egy szigorú költségvetéshez, most erős önkontrollra van szükséged.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mindenfajta kapcsolat szempontjából csodás napnak ígérkezik a mai, beleértve az intim kapcsolatodat is. Most kellően nyitott vagy és élvezni fogod az emberek társaságát. Talán még egy új barát is felbukkanhat vagy szerető, aki nagyon különbözik tőled.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A Rák jegyébe időző Hold hajlamosíthat önkényeztetésre, szívesen lustálkodnál és most hajlamos vagy arra is, hogy beérd azzal, ahogy a dolgok jelenleg vannak az életedben. A legjobb az lenne, ha nem is nagyon fognál bele jelentősebb feladatba, mert lelkileg ma alkalmatlan vagy rá.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ez egy jó nap lehet a befektetésekre, ha nem sajnálod az időt az alapos körültekintésre. Attól, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess bele. Nyereségre tehetsz szert, de veszteség is érhet, ha nem tartod be a fenti szabályt.


XII.22. - I.20.

Bak

Váratlan izgalmak elé nézel, kedvező vagy kedvezőtlen értelemben egyaránt. Ma keresed a kalandot és türelmetlen vagy a megszokásokkal szemben. Amennyiben egy új kapcsolat kezdődik el az életedben, az minden bizonnyal izgalmasnak ígérkezik, de hosszú távon ne nagyon építs rá.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szaturnusz a jegyedben haladva hajlamosíthat a depresszióra, talán összeütközésbe kerültél a világgal és az események rákényszerítenek arra, hogy olyan oldaladat ismerd meg, amit általában igyekszel mások elől elrejteni. Figyeld meg a reakcióidat, mert rengeteget tanulhatsz belőlük.


II.21. - III.20.

Halak

Ma vegyes hatások érhetnek, egy váratlan hír vagy kiadás teljesen felboríthatja a hosszú távú terveidet. Ma az a legcélszerűbb, ha sodródsz az árral, és nem hozol komoly döntéseket. Próbálj meg időt nyerni és mindenképpen kérd ki egy hozzáértő véleményét.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.