Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.12.11: A Bikára ma sorsszerű találkozás vár

A Skorpió új barátra vagy párra lel. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A Hold jegyváltása lustaságra hajlamosíthat. Nagyon nehéz lesz megállnod, hogy ne kényeztesd magad a nap folyamán, de azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar vagy esetleg mind a kettőben részed legyen.


IV.21. - V.20.

Bika

A Hold a mai napon az álmodozó, romantikus Rák jegyében halad. Ez a hatás izgalomba hoz és nyitottá tesz az új élményekre, ha valami netán meg akarna akadályozni ebben, szinte azonnal vitát robbantasz ki. Váratlan új ismeretségekre, sorsszerű találkozásokra számíthatsz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az eddig szőnyeg alá söpört problémák most a felszínre kerülhetnek, különösen a párkapcsolatodban jelentkezhetnek feszültségek. Mivel hajlamos vagy a túlzásokra, ezért minden kis apróság nagyobb jelentőséget kaphat. Figyelj oda és a nehézségekkel rögtön nézz szembe.


VI.22. - VII.22

Rák

A Rák Hold kissé szeszélyessé tehet, a világos, racionális gondolkodás ezekben a napokban nem túl erős oldalad. Hajlamos lehetsz a pillanatnyi hangulatod alapján dönteni, ítélkezni. A legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladataidat későbbre halasztod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Rák jegyében haladó Hold feszültséget generál. Konfliktusba kerülnek a saját igényeid és mások igényei, szükségletei. Az lenne a legfontosabb, hogy erről nyíltan beszélj és szükség esetén állj készen a kompromisszumra. Ne legyél beletörődő és haragtartó!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma hihetetlen energiákkal rendelkezel, és ezt hatékonyan fel is használhatod a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz. A környezeted most inkább idegesítően hat rád. Remek alkalom, hogy új feladatokba fogj bele, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással jár együtt.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon egy olyan területen érhetsz el sikereket, amelyeken eddig kudarcok sorozatát szenvedted el. Ez jelentősen megnöveli az önbizalmadat, ezekben a napokban nagyobb figyelmet kaphatsz a környezetedtől. A tetteid és szavaid nagy hatással lehetnek másokra. Használd ki és érvényesítsd az akaratodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Barátkozó és gyengéd hangulatban vagy és ezt a környezeted is viszonozni fogja. Jó időszak mindenféle társas összejövetelre és a kapcsolataid rendezésére. Egy új barátság vagy szerelem is rád találhat. Ha ez valóban így lesz, biztos lehetsz benne, hogy hosszú időre boldoggá tesz.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma nagyon energikus vagy és úgy érezheted, hogy valamit tenned kell, különben felrobbansz. Amennyiben nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának, ezért kerüld a hirtelen mozdulatokat.


XII.22. - I.20.

Bak

A mai napon kapcsolatba kerülhetsz valami újdonsággal vagy érdekes dologgal. Ez jó lehetőség arra, hogy egy kis színt vigyél az unalmas, szürke hétköznapokba és megismerkedj új dolgokkal, olyan emberekkel, akiknek eltérő az életfelfogása a tiédtől. Remek alkalom, hogy gyakorold az elfogadást és az ítélkezésmentességet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Folyamatosan keresed az újat és a szokatlant és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit csinálsz, vagy olyan helyre mész, ami általában nem szokásod vagy újfajta emberekkel találkozol. Figyeld meg a reakcióidat, mert lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére.


II.21. - III.20.

Halak

Egy új szerelem tűnhet fel a láthatáron, de felettébb óvatosnak kell lenned. Figyelj arra, hogy ne hagyd magad külsőségekkel elkápráztatni. A felszínes benyomásoktól most óvakodnod kell. Inkább arra fordíts figyelmet, hogy megkeresd az illető, mélyebb, belső értékeit.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.
Sztárok
A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.
Sztárok
Kerek születésnapja alkalmából tematikus hétvégét szentelt Szulák Andreának a Dankó Rádió, számos kedves köszöntést és meglepetést kapott, de élete legmeghatározóbb ajándéka az, hogy édesanya lehet.