Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.09.24: A Kos szívéről nagy kő esik le, mert megoldja egy régóta húzódó problémáját

A Halak újra találkozhat egy régi barátjával. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai napon megoldhatod egy olyan problémádat, amit már jó ideje hurcolsz magaddal. Ma végre pontot tehetsz az ügy végére. Éppen itt volt már az ideje, mert rengeteg idődet és energiádat elszívta. Most végre megkönnyebbülhetsz.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma rendkívül magabiztosnak érzed magad, így bármit is tervezel bátran vágj bele! A magánéletedre is pozitív hatással van, szinte mindenkinek a kedvében jársz, és kényezteted szeretteidet. Nem is marad más hátra,mint hogy élvezd a mai nap minden egyes percét.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nem kell nagy erőfeszítést tenned, hogy a kisebb céljaidban sikerélményed legyen, ezért bátran fuss neki minden feladatnak, kihívásnak. Az eredmények majd téged igazolnak, mert a remek időzítésed és kitartásod megérdemli az elismerést.


VI.22. - VII.22

Rák

Próbálj meg nem a múlt eseményein rágódni, hanem a jövődet tervezni. Mindig fél lábbal a múltban vagy, a sérelmeidet dédelgeted, így nem leszel képes előrelépni. Ne hagyd, hogy a múlt visszahúzzon. Indulj el egy új úton a szebb jövő felé.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne keseredj el, ha még nincs programod az estére, még nem késtél le semmiről. Nyomasztóan hathat rád, hogy a környezetedben mindenki tudja, mit fog csinálni, és folyamatosan megtalálnak az élménybeszámolókkal. Hidd el, nem maradsz le semmiről, akkor sem, ha ma az otthonodban töltöd az estét.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon elszánt vagy az új kapcsolatodat illetően, pedig be kellene látnod: nincs értelme olyan szekér után futni, amelyik nem vesz fel. Ráadásul, ha sokáig húzod ezt a dolgot, az önérzetednek sem fog jót tenni, és addig is megfosztod magad az ismerkedés lehetőségétől.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Most remekül mennek a dolgaid, de azért légy óvatos, ne bízd el magad túl korán. Ne felejtsd el: a sors kereke forgandó, nem tudhatod, hogy a következő pillanat mit tartogat számodra. Mielőtt túlzásokba esnél, gondolj arra, hogy jöhetnek nehezebb napok is.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyiben reggel ügyesen megtervezed a teendőidet, akkor még nagyon sok időd marad a kikapcsolódásra. A környezetedtől is nyugodtan elvárhatod, hogy vegyék ki a részüket a feladatokból. A szerelemben kellemes pillanatok várnak az este folyamán.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szép ígéretekkel és reményekkel teli időszak előtt állsz. Csak rajtad múlik, hogy ezekből mennyit valósítasz meg. A lehetőségeket nemcsak észrevenni kell, hanem meg is kell ragadni őket a megfelelő pillanatban, mint például a mai napon.


XII.22. - I.20.

Bak

Realista és gyakorlatias vagy, mindig két lábbal állsz a földön. Ennek ellenére ma álmodozáson kaphatod magad. Olyan illúziókat kergethetsz, aminek semmi köze a valóságodhoz. Emiatt olyan áldozatokat is meghozhatsz amelyet talán később megbánhatsz.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Túlságosan rámenős és akaratos lehetsz, most mindent képes vagy megmozgatni a céljaid érdekében. Ez rendjén is van, hisz a jegyedben járó Szaturnusz segítségével mindent elérhetsz. Csak közben ügyelj arra, nehogy valakin átgázolj!


II.21. - III.20.

Halak

Egy régi barát tűnhet fel ma váratlanul az életedben. A találkozás hatására teljesen más szemmel tekintesz rá, mint ahogy az emlékeidben élt. Nem is érted, miért hitted őt igaz barátnak. Ez kissé megvisel téged, hisz egykor életed fontos része volt.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.