Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.05.28.: A Skorpió mielőbb keresse fel orvosát!

Az Oroszlán megismerkedik azzal, aki nagy hatással lesz az életére. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A legjobb szándékaid ellenére egy kisebb munkahelyi vitába keveredhetsz. Nagyon valószínű, hogy igazad van, ennek ellenére képtelen vagy érvényt szerezni az igazadnak. Nem erős oldalad a türelmetlen érvelés, pillanatok alatt elveszíted az önuralmadat.


IV.21. - V.20.

Bika

Határozottan tudod, hogy mit akarsz, hogy és ehhez megvan az energiád és a kellő lendületed is. Mindenképpen jó lenne, ha ezt nem becsülnéd túl és megfelelő figyelmet fordítanál az arányok és az egyensúly megtartására.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Idegőrlő pillanatokra számíthatsz, utazást tervezel több nehézséggel kell számolnod az átlagosnál. Váratlan akadályok kuszálhatják össze a magánéletedet is. A sportolás mindig remek gyógyír a fékezhetetlen energiák elvezetésében.


VI.22. - VII.22

Rák

Lehetnek kitűnő elgondolásaid, de talán mégse ez az időpont a legalkalmasabb a merész változtatásokra. Szellemileg kitűnő állapotban vagy, de hiányoznak a megvalósításhoz szükséges fizikai energiák. Ez nem akadályozhat meg a tervezésben.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Talán a mai napon ismerheted meg azt az embert, aki a közeli jövőben fontos szerepet játszhat az életedben. De ehhez kell némi kalandvágy is. Ma szinte mindenben sikeres lehetsz, amibe csak belekezdesz.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Kimondottan jó hangulatban telhet a mai nap, pedig nagyon sok tennivalód van. Szinte mindenben sikerélményt könyvelhetsz el, amibe csak belekezdesz. A türelmetlenséged némiképp megfoszthat az örömtől, erre érdemes odafigyelned.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Már a reggeli órákban konfliktusba keveredhetsz a munkád és a magánéleted kiegyensúlyozatlansága miatt, így rákényszerülve arra, hogy megteremtsd közöttük az összhangot. Jobban tennéd, ha a benned dúló érzéseket megbeszélnéd egy hozzád közelálló személlyel.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Érdemes lenne egy alapos kivizsgálásra elmenned, mert az állandó fáradtságod, levertséged mögött valami betegség is megbújhat. Amennyiben az eredmény negatív, akkor ideje lenne az életedet átszervezned.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha körülnézel akkor most biztos, hogy megtalálod azt a személyt, aki mecénásként tudná bearanyozni a hétköznapjaidat. Most jó lehetőséged adódhat arra, hogy remek megoldásokat találj egy régóta húzódó jogi természetű problémádra.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma gyors sikereket érhetsz el, de ezeket nem biztos, hogy képes leszel gyakorlatiasan kihasználni. Most kevesebbet kellene rögtönöznöd, kiváltképp akkor, ha fontos döntésekről van szó, legyél sokkal megfontoltabb.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szeretnéd kimutatni gyengéd érzelmeidet valaki iránt, de az egész valahogy nem úgy sikeredik, mint ahogyan azt elképzelted. Közeledésed hol túl heves, majd egyszer csak megfontolttá válik. Próbálj meg egyértelműbben viselkedni.


II.21. - III.20.

Halak

Nehezen vagy képes megbocsátani azoknak, akik az utóbb időben támadni merészeltek téged, vagy az önérzetedben sértettek meg, esetleg úgy érezted, hogy akadályoztak abban, amit nagyon elszerettél volna érni. Nem szabadna megtorlásra gondolnod, mert ezzel csak is a saját életedet nehezíted.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.