Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.04.04.: A Bika könnyelműen viselkedhet, és később nagyon megbánhatja.

A Bak ma hallgasson a megérzéseire. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, mint általában, gondolataid csak a családod körül forognak. A legszívesebben velük töltenéd az egész napodat. Most még az égiek is támogatnak ebben, szóval bátran tervezz közös programokat, de közben vedd figyelembe az ő igényeiket is.


IV.21. - V.20.

Bika

Vásárlási láz keríthet hatalmába, ha most nem vagy kellőképpen megfontolt és óvatos, akkor olyasmiket is összevásárolsz, amikre egyáltalán nincs szükséged. Hajlamos lehetsz meggondolatlanul szórni a pénzt, pedig ez rád egyáltalán nem jellemző. Talán most azért vagy ennyire könnyelmű, mert úgy érzed, hogy biztosított az utánpótlás.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Rengeteg energiát fektettél az utóbbi időben a kapcsolatodba. Talán éppen azon mesterkedsz, hogy meglepd a párodat, mivel semmire sem vágysz jobban, minthogy végre kettesben lehessetek. Már mindketten megérdemelnétek a pihenést, hiszen rengeteget dolgoztatok a közös jövő megteremtéséért.


VI.22. - VII.22

Rák

Egyre inkább azt érzed, hogy a kapcsolatodban eljött az idő egy tisztázó beszélgetésre. Próbálod halogatni, mert attól félsz, hogy félreértésekkel találod szembe magad, és ez megint csak vitába torkollik. Ahhoz, hogy úrrá legyél a félelmeiden, nézz bátran szembe velük!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Arra vágysz, hogy a mai napot semmittevéssel töltsd. Nem vagy hajlandó ma a munkával foglalkozni. Nem véletlenül érzed úgy, hogy tartózkodnod kell a túlzott igénybevételtől. Itt az ideje egy alaposabb kivizsgálásnak, mivel az utóbbi időben kizsákmányoltad a szervezeted.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hangulatod és vele együtt az önbizalmad is hullámzó, ez komoly akadályt jelent abban, hogy a munkád elvégzésére összpontosíts. Képtelen vagy úgy haladni, ahogyan szeretnéd. Feleslegesen aggodalmaskodsz, ezzel csak tovább rontod a helyzetet. Próbálj meg lazább lenni! Egy esti borozgatás, beszélgetés visszahozná az elveszett jókedvedet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A munkahelyeden folyamatosan próbálsz produktív lenni, és látványosan igyekszel hasznossá tenni magad. Ezzel viszont egyáltalán nem leszel népszerű, sőt egyesek már idegesítőnek találják az állandó sürgésedet-forgásodat. Sokkal jobban tennéd, ha egy ideig inkább a háttérbe vonulnál.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Lassú, de mély belső átalakuláson mész keresztül és ennek nagy szerepe van az elmúlt időszak történéseinek is. A lelked úgy érzi, hogy ez segíthet hozzá a belső békéhez, még akkor is, ha nem egészen fájdalommentes. Az önismereti munka sokat segíthet, ha pedig megakadsz, kérj segítséget.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szárnyalnak a gondolataid, és rengeteg érdekes, egyedi ötlet születik meg benned. Türelmetlenséged hatására szinte azonnal szeretnél mindent megvalósítani. Vissza kell venned a lendületedből, nem kerülheted el a gondos tervezést, máskülönben az elképzeléseid csalódást és veszteséget okozhatnak.


XII.22. - I.20.

Bak

Nagyon vágysz egy szeretetteljes kapcsolatra. Lehet, hogy ez a vágyad hamarosan teljesülhet. Alaptermészeted nem túl romantikus, inkább józanul szemléled az életed történéseit. Most viszont bátran hagyatkozz a megérzéseidre, és hagyd, hogy azok vezessenek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Számos témában kell komoly döntést hoznod, emiatt jóval feszültebb vagy, mint általában. Érzed, hogy nem mindegy, hogy melyik utat választod, mert egy rossz döntéssel hosszú időre megnehezítheti az életedet. Szerencsére kapsz elég időt a sorstól, ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő választ.


II.21. - III.20.

Halak

Kedvetlenül indulhat a napod, és ez rányomja a bélyegét a munkádra is. Emésztési panaszokkal küzdhetsz, aminek az oka nem biztos, hogy a nem megfelelő táplálkozás, hanem a rengeteg stressz és az idegeskedés. Itt az ideje, hogy egy sokkal pozitívabb életszemléletet alakíts ki, ezzel rengeteg kellemetlenségtől megóvhatod magad.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...