Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.30.: A Kos meglátja a fényt az alagút végén.

A Skorpió ma bárkit meggyőzhet bármiről. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Nagyon jó időszak köszönt rád. A dolgaid végre beérni látszanak, és megértő kommunikációval nagyon sok mindent elérhetsz. Most a legfőbb erényed a türelem lehet, bár ez általában nem jellemző rád, de most kifejezetten jól esik számodra kivárni a dolgokat.


IV.21. - V.20.

Bika

Ne másokban keresd a hibát, ha nem egészen úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt kigondoltad. Talán túl sokat vállalsz magadra vagy túl gyorsan akarsz haladni. Ezzel csak azt kockáztatod, hogy elveszted az irányítást az életed felett. Ne feledd a jó dolgokhoz türelem kell!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Rák jegyében járó Hold támogatását élvezheted, tedd hát félre az elmúlt időszak borongós gondolatait. Elsősorban a hivatásodban érhetsz el nagyobb sikereket, szervezettséggel most sokkal hatékonyabb lehetsz. Ha így teszel, egyre közelebb kerülhetsz a vágyott álmodhoz.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai napod érdekesen alakul. Néha feldobott leszel, néha pedig teljesen elkeseredsz. A jegyedben járó Hold azonban végtelen bölcsességgel ruház fel, és sikerül a mélypontokon gyorsan túljutnod. A családod, párod támogatására is számíthatsz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma számíthatsz egy kisebb szóváltásra pároddal, környezeteddel. Azzal semmire se mentek, ha mindenki csak mondja a magáét. Próbáljátok meg egymás álláspontját megérteni. Valakinek el kell kezdeni, tedd meg te az ehhez szükséges első lépést.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szóljon rólad ez a mai nap, a céljaidról, vágyaidról, a saját erőd megtalálásáról. Tudatosan próbáld megkeresni, hol tudod megmérettetni magad, mutasd meg, mit tudsz, mire is vagy képes. Ez egy nagyon intenzív energiájú nap, bármilyen változtatásra, megújulásra kiváló.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma nem vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tud fogni magadat. Nemcsak figyelmetlenné válhatsz, de hajlamos lehetsz a túlköltekezésre vagy esztelen kiadásokra is. Légy óvatos, és akkor kézben tarthatod a dolgaidat!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma még azokra is nagy hatással lehetsz, akikkel egyébként meg szokott gyűlni a bajod. Mindenkivel jól kijössz, nagyszerű nap lehet ez a közös munkára. A pároddal sem lesznek nézeteltérések, ha bárkivel is problémád volt, most itt az idő, hogy megold azokat!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Plútó és a Merkúr kapcsolódása erőteljes hatást gyakorol az életedre, ezért ez egy jó nap lehet a feszült, figyelmet igénylő munkák elvégzésére. Vonzzanak a titokzatos dolgok, ahogy mindenféle szellemi kihívás is. Most sem elégszel meg azzal, ami a felszínen látszik.


XII.22. - I.20.

Bak

Próbáld meg elkerülni, hogy másokra erőltesd a saját akaratodat. Olyan témákról kezdeményezhetsz vitát, amelyek nem is annyira lényegesek. Másrészt szembekerülhetsz valakivel, aki a te gondolkodásmódodat akarja kényszerpályára állítani.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Az egész napodat egyetlen gondolat vagy nézőpont köré összpontosíthatod, ami egyáltalán nem baj, ha pont erre van szükséged, de vedd figyelembe, hogy ezzel talán értékes időt veszíthetsz. Ezért járj el óvatosan, és ne hozz semmilyen döntést mindaddig, amíg nem vagy biztos a dolgodban!


II.21. - III.20.

Halak

Ma képes leszel kellő hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseidet, nézeteidet. A környezetedet magad mellé tudod állítani, még akkor is, ha egyesek heves ellenállást tanúsítanak. Főleg akkor, ha nem veszed figyelembe mások érzéseit, elképzeléseit.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.