Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.21.: Az Oroszlánra egy fájdalmas találkozás vár.

A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma nem leszel határtalan energiával megáldva, de annyi mindenképpen lesz, amennyi a ténylegesen elvégzendő feladatodra való koncentráláshoz szükséges. Attól sokkal rosszabbul éreznéd magad, ha emiatt nem csinálnál semmit.


IV.21. - V.20.

Bika

Jó volna, ha minden döntésedet alaposan megfontolnál, mert bár vannak szép számmal pártfogóid és segítőid is, de néhány komoly befolyással bíró személyt véglegesen magadra haragíthatsz. Ezért a mai napra a legfontosabb szabály, hogy legyél nagyon megfontolt.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ha az a vágyad, hogy elkerülj bizonyos megmérettetéseket, akkor talán kerülőutakat kereshetsz. Azonban legyél óvatos, mert könnyen a visszájára fordulhat a dolog. Általában csavaros és agyafúrt az észjárásod, de most egyszerűen alkalmatlan vagy ezt jól csinálni.


VI.22. - VII.22

Rák

Belső lényed érzi, hogy változtatnod kell életed bizonyos területein. Ma olyan intenzív élmények érhetnek, amelyek gyarapítani fogják az önmagadról és a világról szerzett ismereteidet. Hallgass az ösztöneidre, aztán fogj neki, ez most könnyen fog menni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nehéz találkozásokon kell átesned a mai nap folyamán, de ez a segíteni fog tiszta vizet önteni a pohárba. Felszínre kerülhetnek azok a problémák, amelyek gátolnak téged. Talán még arra is rákényszerülhetsz, hogy kiállj magadért a főnököddel szemben. Kerüld a hatalmi harcokat, különben veszíteni fogsz.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az aprólékos, precíz munka ma nem fog lázba hozni, de a nyilvánosság előtti szereplésre, bemutatkozásra, álláskeresésre keresve sem találhatnál kedvezőbb időpontot. Csak a halaszthatatlan ügyeiddel foglalkozz, a többit tedd félre egy későbbi időpontra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Fantasztikus lehetőségeket kaphatsz az élettől. A Kos jegyébe lépő Merkúr és az Ikrek Mars motivál és lendületessé tesz, ezáltal még a váratlan helyzetek sem tudnak kifogni rajtad. A kevésbé előnyös helyzeteket is képes vagy a magad javára fordítani. Hozd ki a legtöbbet, ebből a napból.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai nap mutatkozhat némi feszültség a munkád és a magánéleted között, főleg ha nem tartottad egyensúlyban őket. Mivel a hangulatod ma nagyon ingadozó, ezért nem alkalmas a mai nap arra, hogy tisztázd magadban a fontosabb prioritásokat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Remek alkalom a mai nap arra, hogy megfigyeld családodhoz fűződő kapcsolataidat vagy magadban meditálj a belső működésedről és viselkedési mintáidról. Vedd észre, ha a múltadban gyökerező rossz vagy helytelen szokások uralják a mindennapjaidat.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma rendkívül jól kijössz mindenkivel, különösen az ellenkező neműekkel. Ezért remek alkalom a barátkozásra, ismerkedésre és arra, hogy tényleg érzelmi alapon közelíts a környezetedhez. Jelentős előnyökhöz juthatsz mások révén, de a legvalószínűbb a barátaidon keresztül.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma nagyon is tisztában vagy az érzéseiddel és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben a racionális képességeidből sem veszítesz. Ami most rendkívül hasznos, mert képes leszel értelmes döntéseket hozni, miközben megosztod gyengéd érzelmeidet szeretteiddel, barátaiddal.


II.21. - III.20.

Halak

Valószínűleg ingerültnek, türelmetlennek érzed magad. Nem hallgatsz senkire, mész a magad fejed után. Nem csoda, hogy mágnesként vonzod a hasonló lelkiállapotban lévő személyeket. A legjobb tanács ilyenkor, próbálj meg lehiggadni és törekedj a kompromisszumra.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.
Lifestyle
A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt, mutatjuk...
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.