Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.16.: A Skorpiót iszonyatosan felhúzza az egyik barátja.

A Vízöntő számítson arra, hogy ma semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A Mars az Ikrek jegyében haladva arra ösztönöz, hogy vedd a kezedbe az irányítást. Sajnos most nem számíthatsz segítségre, ezért egyedül kell boldogulnod és megoldanod azokat a helyzeteket, amelyek nem engednek továbblépni. Hidd el, mindenre meg fogod találni a neked legjobban tetsző megoldást.


IV.21. - V.20.

Bika

Ha ma egyszerre túl sok mindent szeretnél elvégezni és túlterheled magad, akkor annak könnyen az lehet a következménye, hogy kimerülsz és lebetegszel. Sokkal kevesebb feladatot tervezz erre a napra, mert a mai égi konstelláció betegségre hajlamosíthat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai nap számodra nem a legmegfelelőbb pillanat jogi vonatkozású üzleti tárgyalások, szerződések lebonyolítására. Csalások és félreértések okozhatnak zavart. A színes fantáziád okozta csalódásokról nem is beszélve. Jobb, ha ma nem intézkedsz semmiféle fontos ügyben!


VI.22. - VII.22

Rák

A fogékonyságod és ráérző képességed ma felerősödhet, ami az okkult, spirituális tanulmányoknak kedvez. Tartózkodj attól, hogy túlbecsülj vagy óvatlanul elfogadj bármit. Beleértve a misztikusnak vélt felismeréseidet is. Erőfeszítéseket kell tenned, hogy ne rugaszkodj el a valóság talajától!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem látod tisztán a most történő eseményeket és ez akadályokat gördíthet a világos beszéd és gondolkodás útjába. A legcélszerűbb az lenne, ha megpróbálnál egy ideig nyugton maradni, és nem siettetni az eseményeket. Foglald le magad vagy pihenj pár napot!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Mars és a Plútó harmonikus kapcsolódása nagy segítségedre lehet abban, hogy átvizsgáld a számodra fontos szerződéseket, üzleti terveidet. Ma aligha lehet átverni téged, mivel el akarsz jutni a dolgok gyökeréig, és addig kutatsz, amíg célba nem érsz!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai nap folyamán sok új helyzetre, impulzusra számíthatsz, de ezek mind közelebb vihetnek saját magadhoz, a céljaidhoz. Talán ez a nap tartogatja a legtöbb lehetőséget, így érdemes belekezdened új dolgokba, valamint kapcsolatépítésbe. Ne szalaszd el ezt a lehetőséget!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai napon az ismeretségi vagy baráti körödből valaki nagyon felbosszanthat. Az egész napodat elronthatja ez a dolog. Nehezen tudsz megszabadulni attól a rossz érzéstől, hogy újból visszaéltek a bizalmaddal. Azonban ügyelj arra, hogy mások előtt ne adj hangot a csalódottságodnak, amíg nem bizonyosodsz meg arról: valóban neked van igazad.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A sors újra és újra lehetőséget ad arra, hogy búcsút ints a múltnak, és kipróbáld magad olyan területeken, amelyekhez eddig nem volt elég hited vagy bátorságod. Az is igaz, hogy ehhez meg kell vívnod a csatáidat, de nemcsak a környezeteddel, hanem a családoddal is.


XII.22. - I.20.

Bak

Talán túl határozottak az elképzeléseid, ezért könnyen lehet, hogy abból származik a legtöbb problémád a mai nap folyamán, hogy szinte erőszakkal akarod kézben tartani a dolgaidat. Akkor jársz a legjobban, ha elengeded ezt a görcsös akarást.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma semmi sem úgy alakul, ahogyan azt eltervezted, de ne ijedj meg! Ezek a váratlan helyzetek rengeteg pozitív történést és tapasztalatot hozhatnak számodra. Amennyiben képes vagy egy teljesen más szemszögből nézni a dolgokat, meglepő eredményeket is produkálhatsz.


II.21. - III.20.

Halak

Úgy érzed, a körülmények áldozata vagy, és csak sodródsz az eseményekkel. Viszont, ha alaposan átgondolod, rá kell jönnöd, hogy ez nem egészen így van. Minden történést és nem történést te indítasz el, nincsenek véletlenek. Itt az ideje nézőpontot változtatnod!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok