Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.15.: A Nyilas kösse fel a nadrágját, mert váratlan fordulatokra számíthat!

Mélységesen megbántják ma a Halakat. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A Halak jegyében csoportosuló bolygók még inkább felerősítik hirtelen természetedet. Képtelen vagy elviselni mások lassúságát és határozatlanságát. Óvatosnak kell lenned főleg a kapcsolataidban, inkább hátrálj ki minden konfliktusból, minthogy nagyobb bajt okozz.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma könnyen olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben valaki szándékosan vagy talán véletlenül akadályoz egy fontos feladatod végrehajtásában. Így ha nem vagy kellőképpen körültekintő, akár még komoly következményei is lehetnek. Próbálj meg koncentrálni a legfontosabb teendőidre.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Bak jegyében haladó Plútó ma valamilyen különleges érzelmi élményt tartogat számodra. Szerencsére nem kerülsz túlságosan a hatása alá, ezáltal nem veszíted el a híres racionalitásodat. Képes leszel megőrizni gyakorlatias énedet, így a megfelelő döntéseket hozod meg.


VI.22. - VII.22

Rák

A te életedre sincs túl jó hatással a mai napon végbemenő égi konstellációk. Felerősítik az érzelmi nyughatatlanságodat és komoly feszültségekre számíthatsz a munkáddal kapcsolatban is. Nehéz lesz ma megtalálnod a munkád és a magánéleted közötti egyensúlyt.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Halak jegyében járó Merkúrtól és az Ikrek Marstól elképesztő energiákat kaphatsz. Erősebbnek és határozottabbnak érzed magad, mint valaha. Még a kisugárzásod is megváltozik, szóval ideje elővenned azokat a céljaidat, amelyekkel az elmúlt időszakban megrekedtél, mert most sikerre viheted őket.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma nem panaszkodhatsz, hogy a sors nem kegyes hozzád. Nagyszerű lehetőségekre bukkanhatsz a mai nap folyamán, és remek üzleti érzékeddel, minden esély megvan arra, hogy a kivételes üzletet üss nyélbe. A magánéletedben is jó esélyek mutatkoznak, csak tudj élni velük. Ne felejtsd el, nem minden a pénz!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Hold belép a Bak jegyébe, melynek hatására sokkal harciasabbá válhatsz, nehezedre esik másokkal együttműködni, kompromisszumot kötni, csapatban dolgozni. Alapvetően remek diplomáciai érzékkel vagy megáldva, használd ki ezt a remek tulajdonságodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez egy mozgalmas napnak ígérkezik számodra, ami nem baj, ha uralni tudod a váratlanul felmerülő helyzeteket. Ha kellőképpen nyitott és laza vagy, minden esélyed megvan arra, hogy olyan üzleteket üss nyélbe,és olyan kapcsolatokra tegyél szert, amelyről álmodni sem mertél.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A napod tele lehet váratlan történésekkel, eseményekkel, mindazonáltal nem kell sok problémára számítanod, ha kellőképpen felkészült és alkalmazkodó vagy. Nagyon jó idő lehet, ha éppen állást keresel, ma rátalálhatsz álmaid munkájára.


XII.22. - I.20.

Bak

Fékezned kell magadat másokkal szemben, arra törekedj, hogy mindenkivel szemben félreérthetetlen formában próbáld meg közölni a gondolataidat, mondanivalódat. Próbálj meg egy kicsit tapintatosabb lenni. Ha most képes vagy kritikusan felfogni a dolgokat, akkor megtudhatod, hogy mit gondolnak rólad a többiek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma túlzottan hajlamos lehetsz a hirtelenkedésre és a lobbanékonyságra, ez rád egyáltalán nem jellemző. Sajnos rád is negatívan hatnak az égi események. Számodra a kapcsolatok, beleértve a barátokat is nagyon fontos szerepet játszanak az életedben, ezért légy nagyon óvatos!


II.21. - III.20.

Halak

Igyekszel kikerülni minden olyan helyzetet, amely konfliktusokat okozhat. Rendkívül megbocsátó vagy, most még is előfordulhat, hogy mélyen megbánt valaki. A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert eltereli a figyelmedet, azokról a helyzetekről, ahol óvatosságra van szükség.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...