Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.02.19.: A Bikával csoda történik, legalábbis ő annak fogja érezni!

A Vízöntő ma kellemesen csalódik! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai nap olyan légkör teremtődhet körülötted, amelyet fojtogatónak érzel és ez ösztönösen védekező reakciót vált ki belőled. Valójában a dolgok inkább a te fejedben játszódnak le és a helyzet messze nem annyira baljóslatú, mint ahogyan azt te érzed.


IV.21. - V.20.

Bika

Az utóbbi időben sorra elengedted magad mellett a kínálkozó lehetőségeket. Mégis valami csoda folytán rendbe jönnek a pénzügyeid és ezáltal a jó hangulatod is visszatér. Az anyagiak tekintetében érdemes lenne a jövőben jobban odafigyelned a költekezési szokásaidra.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napon egy intrika okozhat gondot, de csak akkor, ha nagy jelentőséget tulajdonítasz neki. Elképzelhető, hogy a pletykálkodó a legközelebbi baráti körödből kerül ki, de nem biztos, hogy a szavait a rosszindulat vezérli.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma minél jobban szeretnél valamit elérni, annál nehezebben fog sikerülni, ugyanis nem várt ellenállásra számíthatsz. Lehet, hogy nem is kellene erőltetned a dolgokat, hanem érdemes lenne inkább amolyan megfigyelő álláspontot felvenned.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma előfordulhatnak apróbb sértődések, ezeket jobb, ha azonnal megpróbálod elsimítani. Minden esetre nem új problémákról van szó, hanem ezek már régi keletűek. Ezekről eddig nem beszéltetek, így már az is sokat segíthet, ha kimondjátok azt, ami a lelketeket nyomja.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Tele vagy energiával, de az erődet nem mindig a legcélszerűbben használod fel. Vannak sikereid, de mivel úgy érzed, hogy sokkal többet érdemelnél, folyamatosan napi harcokat vívsz a nagyobb elismerésért. Ez hiúsági kérdés, ne hagyd, hogy az egód vezéreljen.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nézz körül higgadtan, lényeges dolgokat vehetsz észre, ha kellőképpen odafigyelsz minden apró részletre. Ne hagyd tovább, hogy mások visszaéljenek jóindulatoddal, vess véget az efféle hamis jótékonykodásnak, fogad el, hogy te is lehetsz önző.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A munkahelyeden végre elcsitul a vihar, ezt remek diplomáciai érzékednek köszönheted. Ismét bebizonyosodott, hogy nem érdemes bosszankodnod a rosszindulatú pletykák miatt. Főnököd fontos feladattal szeretne megbízni, ami igaz, hogy jelentős túlórával járhat, de fogadd el gondolkodás nélkül.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Úgy érzed, hogy szükséged van mások támogatására, a jó közérzeted záloga az olyan stabil kapcsolatok, amelyek növelik a biztonságérzetedet. Jó dolog, amikor számíthatunk mások támogatására, de a legfontosabb az lenne, hogy megtapasztald a saját erődet, azt, hogy mire is vagy képes igazából.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma lépj egyet hátra és tarts egy kis önvizsgálatot, de kérdezd meg mások véleményét is önmagadról és arról az irányról, amerre elindultál. Ha a válasz ne olyasmi, amit szívesen hallasz, ne idegeskedj, inkább igyekezz felhasználni minél több dolgot belőle!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma kiderülhet, hogy az emberek körülötted sokkal jobban adnak a véleményedre, mint ahogyan te azt gondolod. Ha nyilatkozol vagy véleményt mondasz valamiről, odafigyelnek és meg is fogadják a tanácsodat. Ne feledd azonban, hogy ez így nagy felelősség is egyben.


II.21. - III.20.

Halak

Ha ki sem akarsz ma mozdulni az otthonodból, az ne csoda. Tedd is meg, ha megteheted és töltsd el a mai napot csakis egyedül vagy szeretteid társaságában. Keress emlékeket, olvass, nézegess régi fotókat. Ha pedig kikapcsolódnál, csakis vidám filmeket vagy könyvet válassz.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).