Lifestyle

Napi horoszkóp: A Halakból előbújik a látnok, és mindenkit megdöbbent a szuperképességével. - 2022.12.08.

A Bak fékezze magát, különben bajba keveredik! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Az Ikrek jegyében haladó Hold hatására az érzelmeid és a hangulataid uralják a racionalitásodat. A nehéz és fontos döntések meghozatala helyett fordítsd ezt a napot arra, hogy begyűjtsd azokat az információkat, amelyekre szükséged van a jövőben.


IV.21. - V.20.

Bika

A Nyilas jegyében haladó Nap felerősíti a szépségre és a szeretetre való fogékonyságodat. Remek alkalom, hogy a gyermekeddel, családoddal, pároddal töltsd a mai napot. Jó alkalom arra is, hogy átgondold a hozzájuk fűződő viszonyodat is.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Úgy tűnhet, mintha mindenki ellened dolgozna. Ha őszinte akarsz lenni magadhoz, akkor be kell látnod, hogy ebben nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni téged, hogy bebizonyítsd, helyesen cselekszel.


VI.22. - VII.22

Rák

Ez egyike azon napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Úgy érzed, agyonnyom téged a sok munka és a kötelesség, és emiatt nem csinálhatod azt, amihez igazán kedved és tehetséged van. Légy türelmesebb, az élet teszteli az önfegyelmedet, a siker ajtaja nemsokára megnyílik előtted.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mostani égi hatás arra késztet téged, hogy többet tegyél, mint amennyit általában tenni szoktál, ami nem lenne baj, ha egyébként is óvatosan szoktál eljárni, de könnyen túlfeszítheted a húrt, ha vakmerőbb vagy a kelleténél. Minden tekintetben fékezned kell magadat a túlzó hajlamodtól.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az Ikrek jegyében haladó Mars az utolsó köreit járja, ez ingerlékennyé tehet téged, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a béketűrésedből. Jót tenne egy kis önvizsgálat vajon az, ami ennyire kibillent téged, nem valamilyen mélyebb, elfojtott düh vagy frusztráció tünete-e.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Bak jegyében haladó Merkúr és a Nyilas Nap remek alkalmat teremtenek arra, hogy valamilyen új tanulmányba belekezdj. Szerencsés lehet a jog, filozófia, nyelvtanulás, de akár az okkult témák is terítékre kerülhetnek. Bármilyen új szellemi ösztönzés a hasznodra válhat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai nap folyamán képes leszel a racionálisabb szemléletmódra és kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások szempontjaival szemben képes vagy nagyobb türelmet tanúsítani, ezért kiváló nap az együttműködésekre, problémák megbeszélésére.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma túlzottan óvatossá válhatsz, egyenlőre tedd félre a hosszú távú tervezést és összpontosíts inkább a részletekre. Hamar meg fogod találni a megoldásokat az égető problémáidra. Ugyanakkor vigyázz, nehogy negatív gondolkodásod megrendítse az önbizalmad!


XII.22. - I.20.

Bak

A jegyedben időző Vénusz elfojtott érzéseket hozhat fel benned. Ezeket az önpusztító energiákat meg kell tanulnod fékezni, nem csak azért, mert talán visszafordíthatatlan károkat okozhat a kapcsolataidban, komoly balesetveszélyes helyzeteket generálhat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma vond ki magad az álmodozásból, akkor érhetsz el sikereket, ha a mai napot a részletekkel való foglalkozásnak és az elkerülhetetlen változtatásoknak végrehajtásának szenteled. A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését és az ilyen jellegű munkákat hagyd inkább másokra.


II.21. - III.20.

Halak

A jegyedben járó Neptunusz megnöveli érzékenységedet, hatására ámulatba ejtő módon bele látsz embertársaidba. A mai nap folyamán még jobban felerősödhetnek ösztönös megérzéseid. A problémát csak az okozhatja, hogy nem egyértelműen fejezed ki magad.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.