Lifestyle

Napi horoszkóp: A Skorpió ma megalapozhatja a 2023-as évét. - 2022.12.05.

A Bika súlyos árat fizethet a könnyelműségéért. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ha megteheted akkor a mai napot töltsd a családoddal vagy közeli barátaid körében és szakíts időt a befelé fordulásra is. Oda kell figyelned a lelki szükségleteidre., ezt semmiképpen ne hanyagold el. Ellenkező esetben komoly ellenállásba fogsz ütközni a céljaidat illetően.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai nap folyamán ne dőlj be a felelőtlen és csábító ígéreteknek. A Nyilas Merkúr és a Halak Neptunusz nehéz kapcsolódása könnyelműségre hajlamosíthat. Ha nem vagy kellően tudatos, a későbbiekben könnyelműségedért súlyos árat fizethetsz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kellenek biztos pontok az életedben, az egyik a munkád, amivel megteremtheted az életszínvonaladhoz szükséges feltételeket. Most erre érdemes koncentrálnod. Gondold át, a jelenlegi helyed biztosítja-e számodra az anyagi biztonságot, amelyre jelenleg szükséged van.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai napon főleg a pénzügyeidre próbálj meg koncentrálni, most sokat tehetsz azért, hogy anyagi téren egy kicsit nagyobb biztonságban érezhesd magad. Ne riadj vissza a nehéznek tűnő helyzetektől sem, de azért próbáld meg a jó viszonyt fenntartani a környezeteddel.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Használj ki minden lehetőséget, ami most az utadba kerül, bőven lesz részed váratlan történésekben. A legtöbb fejtörést az otthonod és a családod területe okozhatja, de az anyagi ügyeiddel kapcsolatban is bőven lesz elintéznivalód, ne ijedj meg a komolyabb változásoktól.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az Ikrek jegyében járó Mars azokat az elképzeléseidet segíti megvalósítani, amelyekhez eddig nem volt bátorságod. Lelkesedés, akaraterő, határozottság és talán még némi egészséges agresszió, ezek azok a tulajdonságok, amelyeket a Marstól kaphatsz, ezek tesznek most képessé arra, hogy elérd a céljaidat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szenvedély, vívódás, konfliktusok, hatalmi harcok, ezekre számíthatsz a mai nap folyamán. Bizony nem lesz könnyű feloldani a feszültséget, ami életed sarkalatos pontjait érinti. De hidd el, hogy megéri! Vedd észre, hogy minden megvívott harcot voltaképpen saját magaddal vívod.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A karrieredet, jövődet érintő kérdésekben sok olyan lehetőség adódik, ami előrelendíthet téged, ám ez jóval nagyobb rugalmasságot kíván tőled, mint amit mostanában megszoktál. A mai nap történései a magánéletedre is hatással lehetnek, ha békét szeretnél, figyelj párodra, családodra.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az irányítást nem szívesen engeded ki a kezedből, de meg kell tanulnod, hogy ha másokkal együttműködsz, még nem jelenti azt, hogy kiadtad az életed irányítását a kezedből. Csupán a kompromisszumkészségedet bizonyítod, a közös célok megvalósításában ez elengedhetetlen.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy valami biztos a mai napban az, hogy nem fogsz unatkozni. Számos váratlan történés és kaland, talán még új kapcsolat is vár rád, hogy ebből mennyi realizálódik, az már csak is a rugalmasságodon és nyitottságodon múlik.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kommunikációs zavarokba ütközhetsz a mai nap folyamán, késedelmek, félreértések miatt. Nem a legalkalmasabb időszak tárgyalásokra és személyes találkozókra, de az sem jó, ha teljesen bezárkózol. Próbálj azért felülkerekedni a negatív gondolkodásodon.


II.21. - III.20.

Halak

A mai nap folyamán koncentrálj az emberi kapcsolataidra, rendezd megoldatlan ügyeidet. Próbálj meg minél több időt szentelni a családi életedre, párodra, barátaidra. Amennyiben vállalkozó vagy, nem ártana tisztába tenni a vállalkozásoddal kapcsolatos üzleti ügyeidet.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.