Napi horoszkóp: Veszélyt jósolnak a csillagok a Mérlegnek - 2022.06.23.

A Nyilas rossz híreket kaphat a munkájával kapcsolatban. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A jegyedben haladó Hold ma kedvezőtlen kapcsolatba kerül a Rák jegyébe lépő Nappal. Munkahelyi és családi konfliktusokra, összeütközésekre számíthatsz. Sőt, akár egy komoly változással is számolhatsz. Főleg akkor, ha saját elégedetlenségedet kivetíted a külvilágra, a környezetedre.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon furcsa érzések keríthetnek hatalmukba, talán ez annak is köszönhető, hogy nagyon megerőltető időszakon vagy túl. Bármennyire is megviselt téged, engedd el ezeket a nehezteléseket, és a hozzájuk kapcsolt negatív érzéseket.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Optimizmust és derűt sugárzol magadból. A váratlanul felmerülő problémákat a vártnál könnyebben oldod meg. Régen érezted magad ennyire szabadnak és elégedettnek. Végre jó viszonyba kerülsz önmagaddal, és ez jó hatással van a teljesítményedre és a magánéletedre is.


VI.22. - VII.22

Rák

Lehet, hogy ma módosulni fog egy terved, ami nem jelent problémát, csupán egy kis plusz munkát, szervezést igényel. Bármi legyen is, kerüld el messzire a vitás helyzeteket! Ha szükséges higgadtan érvelj és vedd figyelembe a másik fél nézőpontját is.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma nyugodt gondolkodásra lesz szükséged, ha át akarod vészelni a mai nap nehézségeit. Ügyelj arra, hogy ne tedd magad és a környezeted számára még bonyolultabbá a helyzetet, illetve a kérdésekre mindig tömör és világos válaszokat adj, ellenkező esetben csak tovább bonyolódik a helyzeted.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ami körülöttünk történik, azokra nem mindig van értelmes magyarázat. Ma pont ezt érezheted, amikor egy különleges hír jut el hozzád vagy egy olyan történés zavarja meg a lelki világodat, amely közvetlenül is érint téged. Csak annyit tehetsz, hogy elfogadod a dolgokat, úgy, ahogy vannak és megpróbálsz következtetéseket levonni magad számára.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Egy félreértés vagy egy üzenet komoly bonyodalmakat okozhat az életedben, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha valakiről vagy valamiről kétségbe vonható hírt hallasz! A közlekedésben is legyél sokkal óvatosabb, utazással veszélyt jeleznek a csillagok.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyiben a mai nap folyamán választás elé állít az élet, akkor kövesd az ösztöneidet. A mai napon a gyakorlatias, racionális gondolkodásodnak nem sok hasznát veszed. A megérzéseid fognak segíteni abban is, hogy megtaláld a válaszokat a feltett kérdéseidre.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkáddal kapcsolatban kaphatsz rossz híreket, ami közvetve érinthet téged. Nehezen viseled a bizonytalanságot, de nem kell azonnal kétségbe esned. Baj nélkül átvészeled ezt a nehezebb, bizonytalan időszakot, sőt még az is megtörténhet, hogy végül sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy tudod mi a helyes út számodra és mit kell tenned, akkor csináld és ne hagyd, hogy mások döntsenek a fejed felett. Viselkedj és cselekedj úgy, mint egy érett felnőtt, lépj a tettek mezejére önbizalommal és hittel! Meglátod mások is támogatni fognak.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha a kapcsolatodban egyre gyakrabban nem a te akaratod érvényesül, akkor sajnos alárendelt szerepet játszol. Te is érzed, hogy ez hosszú távon nem egészséges. Itt az ideje, hogy visszaállítsd az egyensúlyi helyzetet! Amennyiben nem sikerül, el kell gondolkodnod a komolyabb változtatáson.


II.21. - III.20.

Halak

Használd ki a mai napot és biztosíts magadnak egy kis nyugalmat és kényelmet. Meg kell adni szervezetednek és a lelkednek is az időt a regenerálódásra, még akkor is, ha ezt jelenleg elvesztegetett időnek érzed. Hogy mennyire nem így van, arra hamarosan magadtól is rá fogsz jönni!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak