Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kosra új feladat vár - 2021.06.19.

Az Oroszlánnak mozgalmas napjai vannak. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

kos

Egy új és izgalmas feladatot kapsz, amire megszokott reakciód, hogy azonnal reagálsz és elkezdesz foglalkozni vele. Ma azonban légy egy kicsit óvatosabb a szokásosnál és ne kapkodj. Nézz utána a dolgoknak, tudj meg mindent is törődj tvbbet a felkészüléssel, előkészítéssel. Könnyen lehet ugyanis, hogy ebben az ügyben nem minden az, aminek elsőre látszik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

bika

Ha egy barát vagy rokon pénzt kér tőled külcsön vagy másban kér segítséget, akkor te általában szívesen segítesz. Ma viszont, ha ilyen helyzetbe kerülsz, nézz egy kicsit jobban utána a dolgoknak. Lehet, ugyanis, hogy ki akarnak használni és az illetőnek valójában nincs is szüksége annyira arra a segítségre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

ikrek

Ma kissé összecsaphatnak feletted a hullámok, mert valami váratlan esemény megzavarja az előre eltervezett napirendedet. Próbálj nem kétségbe esni és a megnövekedett feladataidról készíts egy listát. Nem kell mindennel egyszerre foglalkozni. Látni fogod, hogy van olyasmi, ami várhat és segítséget is kérhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

rák

A mai napod nem a nyugalomról és a harmóniáról fog szólni. Könnyen lehet, hogy valami, amire annyira készültél elmarad, vagy nem lesz lehetőséged részt venni rajta. Napközben némi szóváltásra is számíthatsz a partnereddel vagy valakivel a környezetedben. Úrrá lehetsz azonban ezeken, ha a nyugodt természetedet használod és a problémák megoldására összpontosítasz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

Az elmúlt napok mozgalmasan teltek számodra, talán túlságosan is, ennek a böjtjét ma érezheted a bőrödön. Ha túl sok volt a jóból, akkor a szervezeted regenerálódna, viszont neked ez a mai nap nem igazán szólhat erről. Próbáld túlélni a napot és estére már ne tervezz semmit, csak pihenést.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


szűz

Ma úgy érzed, túl sok munka hárul rád és nagyon elkelne egy kis segítség a környezetedtől. Lehetsz mártír és veszekedhetsz emiatt, de megteheted azt is, hogy nyugodtan elvégzed, amit az időd enged és a többit elhagyod.Azért a pihenésről se feledkezz meg, próbáld meg megosztani a munkát, ne csak rád háruljon minden.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


mérleg

Ha úgy érzed, változásra van szükséged, akkor ne várj arra, hogy mindez magától megtörténjen. Változtass valamin még ma! Kezdd kicsiben! Néha elegendő csak átrendezni a szobát, néhany dolgot átszervezni és máris jobban érzed magadat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


skorpió

Ma egy ajánlat vagy hír hatására intenzíven elkezd foglalkoztatni egy téma és, bár nem engedheted meg magadnak sem pénzben, sem időben, érdemes elgondolkodni azon, mi lenne, ha mégis belevágnál. De mi lenne, ha kitűznéd magad elé, mint egy célt? Ha ma még nem is, hamarosan elérheted!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

nyilas

A mai napod szóljon az új céljaid meghatározásáról és a meglévők áttekintéséről. Készíts listát fejben vagy akár papíron és igyekezz számot vetni arról, hogy hol tartasz a saját magad által meghatározott feladatokban, merre tart az életed. Nézd át még egyszer a dolgaidat és nézz körül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

bak

Ma tedd elérhetővé magadat, ha egy barát vagy bizalmas a problémájával keres meg. Nagy az esélye annak, hogy te vagy az, aki a legtöbb segítséget tudja most adni még azzal is, ha csak türelmesen végighallgatod. Mert hát lássuk be, te igazán jó hallgatóság vagy és az emberek szeretik megosztani veled aktuális problémáikat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


vízöntő

Amikor a tested és a lelked is azt mondja, hogy elég a stresszből, akkor neked egy helyreallítós pihenésre van szükséged. Ma akár ki se kelj az ágyból vagy, ha teheted, töltsd el a napot elektronikus kütyük és emberek társasága nélkül. Olvass el egy jó könyvet, hallgass zenét, merülj el a gondolatokban, legyenek azok a sajátjaid vagy valaki másé. Holnapra szinte más ember leszel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

halak

Néha téged csakis a kudarctól való félelem tart vissza attól, hogy belevágj egy új dologba. Talán ma is ez munkálkodik benned, de ha fontos számodra a siker, akkor nem szabad ezzel törődnöd. Ismered a fő szabályt: ha meg sem próbálod, biztosan nem fog sikerülni. Ha pedig már rászántad magad, úgysem adod fel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...