Lifestyle

Napi horoszkóp: A Halak ne aggódjon annyit - 2021.06.10.

Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Túl sok mindenkinek akarsz megfelelni, túl görcsösen futsz az eredmény után, nem hagysz másokat érvényesülni, így pedig elõbb-utóbb túl sok lesz mindenbõl és a fejedre omlik minden. Vállalj kevesebbet, amiben minél hatékonyabban tudsz működni, engedj teret a többieknek is, mert csapatban sokkal előrébb tudtok evezni, mintha egy magad próbálnál mindent megoldani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Izgalmas kalandokat tartogat számodra a mai nap, amelyek segítségével rengeteg élménnyel gazdagodhatsz. Készülj fel, mert ez most az a kaland lesz, amit hosszú ideig nem fogsz elfelejteni. Szükséged is van rá, hogy időnként a szürke hétköznapokból előrelendítsen valami és tartsa benned a lelket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ma rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni egész nap. Emiatt eléggé feszültnek érzed magad, amelyet a környezeted is viszonylag gyorsan észre vesz, hisz a megszokottnál sokkal ingerültebb vagy. Pedig nem szeretnél komolyabb konfliktusba kerülni senkivel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig a pillanatig nem volt még elegendő bátorságod. Most azonban a körülmények lehetővé teszik, hogy kilépj és új dolgokat próbálj ki, különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem ragadod meg a kínálkozó lehetőséget, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz rá alkalmad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Bár nem számítottál rá, kellemes meglepetés ér egy olyan személy részéről, aki máskor nem feltétlenül erről az oldaláról ismertél meg. Most azonban mégis emberi oldaláról tesz tanúbizonyságot, olyan gesztust tesz irányodba , ami különösen jól esik, hisz tőle a legkevésbé sem vártad volna.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma egy vissza nem térő esélyt kapsz az élettől, melyről pontosan tudod, vagy most élsz vele és akkor még bármi lehet belőle, vagy a félelmed sokkal nagyobb a bátorságodnál és hagyod elmenni, ebben az esetben azonban később bánni fogod, hogy nem adtál esélyt magadnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nyitott, társaságkevelő embernek ismernek, ennek ellenére, .nem szeretsz egy találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy komoly kihívással kezdődik ez a nap, melynek rögtön a legelején szükséged lesz a talpraesettségedre és a kreativitásodra. Szerencsére a szíved és az eszed is a helyén van, így nem fog gondot okozni a probléma megoldása. Ha pontot tettél az ügy végére, add át magad végre a pihenésnek, gyűjts energiát a holnapi napra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ma egy éles konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, akinek olyasmit találsz mondani a vita hevében, amit egyáltalán nem szerettél volna, ám valahogy mégis kicsúszott a szádon. Mihamarabb tisztázd magad, kérj elnézést, mert nyilván nem ez volt a célod. Legközelebb légy óvatosabb, mielőtt reagálsz bizonyos helyzetekre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Itt az idő leülnöd magaddal és elgondolkodni, pontosan melyik úton haladsz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső következtetés az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Amennyiben aggodalommal tölt el valami, jobban teszed, ha utánajársz. Ne akarj bizonytalanságban élni, mielőbb derítsd ki, mi áll az aggodalmad mögött. Amennyiben valami olyan dolog, amin lehet változtatni, mielőbb változtass rajta, ne akarj kétségek között maradni. Jobb tisztán látni, még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Valószínűleg elég sok magyar fiatal fogja bevállalni, mivel idénymunkáról van szó, de annak is jó lehet, aki egy kis pénzt szeretne gyűjteni.
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.