Te melyik párt látod a legboldogabbnak? Válaszod lerántja a leplet kapcsolatodról

Hallottál már valaha a haptikus észlelésről? Nézzük, hogy te vajon felismered-e a valódi bensőséges kapcsolatokat.

Szeretlek is meg nem is

A haptikus észlelés tulajdonképpen a szociológusok által is vizsgált szavak nélküli kommunikácó, ami főleg a szerelmesekre jellemző. Mint tudjuk, testbeszédünk sokkal több dolgot elárul rólunk, mint a szavaink, pont ezért az emberi kapcsolatoknál is képesek vagyunk felismerni azt, hogy melyik őszinte, melyik érzelemmentes kötődés. A szakemberek szerint sok minden kiderülhet saját kapcsolatunkról is, egy-egy pszichológiai teszt alapján. A következő oldalon találsz három szerelmespárt. Nézd meg őket alaposan, a gesztusaikat, testbeszédüket, majd válassz ki egyet, azt, akik helyébe el tudnád képzelni magad a jelenlegi partnereddel. A teszt kiértékelését a kép mellett találod.

Válassz

1. A nő roppant büszke partnerére, felnéz rá, tiszteli és vele képzeli el a jövőjét. Egyáltalán nem érdekli a külvilág és más emberek véleménye, ugyanis a pillanatnak él, szeretne boldog lenni és önfeledt. A férfi szintén hasonlóan érez a nő iránt, akit partnernek tekint és hosszú távon tervez vele, készen áll az elköteleződésre. Értékeli az igaz kapcsolatot - ami a mai világban ritka - és szeretne megdolgozni a boldogságáért. Ha ez a kép jellemző leginkább a kapcsolatotokra, akkor nincs mitől tartanotok. Ami fontos: nyitottság, kommunikáció.

2. Ebben a párkapcsolatban a férfi viseli a nadrágot, szinte minden az ő akarata szerint zajlik. A nő tulajdonképpen igába hajtja a fejét, ezzel jelezve azt, hogy elfogadja társa döntéseit, bízik benne feltétel nélkül, tiszteli őt. A férfi vállalja a felelősséget tetteiért és szavaiért, így ez egy nyugodt, békés, kiegyensúlyozott kapcsolatnak tűnik. Ami fontos: a nőnek meg kell tartania a lelki egyensúlyt, míg a férfinek a biztonságot kell megteremtenie a kis "családi egységben".

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2