Lifestyle

Illegális buliban kapták el a 82 éves nagyit, ez lett a büntetése

Egy kis szórakozás mindenkinek jár, még a nagymamáknak is. Viszont a szabályok rájuk is vonatkoznak. A rendőrségnek kellett feloszlatnia a szépkorú vendégekkel teli szülinapi zsúrt.

A rendőrök vitték haza a nagyit a dorbézolásból

A Skóciában élő 82 esztendős Maureen Hoggnak volt mit mesélnie az unokáknak, ugyanis fiatalokat megszégyenítő bátorsággal úgy döntött, hogy bizony ő akkor is elmegy egy ismerőse 70. szülinapi bulijára, ha ezt a hatályos járványügyi szabályozások éppen nem teszik lehetővé. Magyarán a nagyi úgy döntött, hogy a koronavírus közepén kirúg kicsit a hámból.

Ennek eredménye egy majdnem huszonötezer forint értékű bírságolás lett, miután a rendőrség feloszlatta az illegális bulit – derül ki a Mirror cikkéből. Az összes vendéget megbüntették a covid-szabályok semmibe vétele miatt, de az idős hölgy saját bevallása szerint örömmel fizeti ki a rárótt pénzbírságot, szóval eszerint elég jó volt a mulatság ahhoz, hogy szabályt szegjen.

Maureen Hogg esete azután kapott nagy nyilvánosságot, hogy tizenhétéves unokája, Daisy kiposztolta a közösségi oldalára. A tini szintén nagyon szórakoztatónak találta a hírt, amit az édesanyja osztott meg vele egy családi chat-csoportban.

A rendőrségnek kellett hazahoznia. Szeretnék én is ilyen lenni 82 éves koromban” – fűzte hozzá az eseményhez az unoka, aki azt is elárulta később, hogy a szülinapi zsúr összes résztvevője megkapta már korábban a koronavírus elleni védőoltások mindkét dózisát, ennek ellenére a szabályok értelmében továbbra is illegális a gyülekezés, így a bírság is teljesen jogos.

Daisy szülei is csak nevettek a történteken. A tizenhét éves lány reméli, hogy a nagymamája korában ő is így fog majd bulizni – mi pedig reméljük, hogy akkor a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások már csak a régmúlt rossz emlékeiben élnek majd.

Maureen büntetéscéduláját a Twitter-oldalán osztotta meg az unokája:

Friedrich Karl Berger beismerte, hogy korábban a neuengammei náci koncentrációs táborhálózat őreként szolgált.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!