Lifestyle

Műteni kellett a kutyát: ami a hasában volt, amiatt tönkrement egy házasság

Látszott, hogy a kutya nagyon gyenge, hirtelen esett le a lábáról, azonnal cselekedni kellett. A házaspár orvoshoz sietett, az utolsó közös útjuk volt együtt talán.

Kutya

Letargikus állapotba került néhány perc alatt, enni sem evett - írja a TWN.hu a KP című lap hírére hivatkozva a kutyával kapcsolatban. Az ebet a házaspár azonnal kocsiba tette és az orvoshoz sietek vele. A kutya rossz közérzetének az oka hamar kiderült, Dr. Andrej Bagatov állatorvos elmondása szerint egy idegen tárgyat nyelt le, így azonnal meg kellett műteni. Mint kiderült, a kutya hasában egy női ruhadarab volt, és amikor a házaspár ezt meglátta, kapcsolatuk azonnal válságba került!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...