Lifestyle

Mont Blanc, S.T. Dupont... - A luxustollak királyai

Tárgyalásoknál nem csak a megjelenés fontos, hanem a megfelelő minőség is. Úgy, ahogy öltözékünket is gondos odafigyeléssel állítjuk össze, az íróeszközünk sem lehet silány. Nézzünk néhány tollat, ami már alkalmas egy szerződés aláírására.

Faber-Castell

Kezdetben kizárólag ceruzákkal foglalkoztak, később azonban megjelentek a limitált kiadású tollaik is. Mivel ez a cég az egyik legrégebbi képviselője az íróeszközöknek, igyekeznek a hagyományok megőrzése mellett újat is alkotni. Ceruzái akár több tízezer forintba, tollai pedig több százezer forintba is kerülhetnek.

S.T. Dupont

A férfiak igen kedvelt márkája, hiszen a márka nemes egyszerűséggel tervezi az erősebb nem szükségleteit kielégítő tárgyakat. A második világháború során, a pénzhiány miatt nagy mennyiségben kezdte el gyártani az öngyújtókat, így mára már tökélyre fejlesztette a kivitelezésüket. Töltőtollai elkészítésére is nagy hangsúlyt fektet, hiszen egy jó toll elengedhetetlen a mindennapi élethez.

Mont Blanc

A céget 1906-ban alapította egy papír-írószer árus, egy bankár és egy mérnök. Fő szempontjaik a szépség, a hagyomány és az értékek megőrzése volt ebben a rohanó világban. A márka legismertebb alkotása gyakorlatilag az írás ikonjává vált, ez az 1924-ben készített Meierstück töltőtoll.

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.