Lifestyle

Hivatalos: Lakatos Lilla utódját is keresik - Fotó

Kedden este hivatalossá vált: két év uán újra szépségkirálynőt választ az ország. A Miss World Hungary 2021 versenyzői máris jelentkezhetnek a verseny honlapján. Lakatos Lilla üzent a trónkövetelőknek.

2021

Néhány napja már különös bejegyzések jelentek meg a Miss World Hungary hivatalos oldalain, amelyekből arra lehetett következtetni, két év után újra megrendezik az egyik legnívósabb szépségverseny magyarországi döntőjét. Kedden, kora este aztán megtörtént a nagy bejelentés is: "Elindult a jelentkezés! Vajon ki képviseli majd idén Magyarországot a Puerto Rico-i világversenyen? Csatlakozz a legszebbek közösségéhez, légy Te a Miss World Hungary 2021 királynője!" - olvasható a bejegyzésben.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...