Lifestyle

Tiszta erőből, ököllel ütött egy részeg utast a repülőn Mike Tyson: ettől jött dühbe a bokszlegenda

A bokszvilágbajnok felhúzta magát egy részeg utason, meg is lett a következménye.

Ne szórakozz Mike Tysonnal!

Tyson szerda este akart San Fransiscóból Floridába utazni repülővel, azonban egy részeg utas miatt végül az egész meghiúsult. Tyson felszállt a gépre, elfoglalta a helyét, mikor a mögötte ülő, már részeg férfi, George egy szelfit kért a világbajnokkal, melybe a bokszoló belement.

Az izgága részeg fazon nem érte be ennyivel, még a gép felszállása előtt tovább inzultálta Tysont, nem hagyta békén, azonban akkor húzta ki igazán a cérnát, amikor megdobta egy palackkal. A bokszoló ekkor felállt, hátrafordult és legalább négyszer ököllel megütötte a férfit, akinek ettől felszakadt a bőr a homlokán. Az alábbi videón látható, ahogy a bokszoló tiszta erőből verni kezdi a mögötte ülő fejét

Az incidens után Tyson elhagyta a gépet, csakúgy, mint a meggyepált utas, aki orvosi ellátást is kapott, majd a rendőrségre ment. A San Fransiscó-i rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyről, azonban Jo Mignano, Tyson képviselője megerősítette, hogy az utas tényleg megdobta a bokszolót a vizes palackkal.

Forrás: TMZ Fotó: GettyImages

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.