Lifestyle

Közös szexpartnerükkel akartak megjelenni az esküvőn a menyasszony szabad szellemű szülei - nincsenek szavak rá, hogy reagált a fiatal nő

A 27 éves menyasszony már régen elidegenedett a szüleitől, de úgy döntött, élete legfontosabb eseményére mégis meghívja őket. Nem kellett volna.

A nagyszülei nevelték fel

Elképesztő igaz történet látott napvilágot a Mirror című lap hasábjain. Főhőse egy 27 éves lány, aki élete nagy napjára készül: hamarosan összeházasodik szíve választottjával. Noha az esküvőre csak 2023-ban kerül majd sor, a jegyespár már rég belevetette magát az előkészületek sűrűjébe, egyebek mellett a vendéglistát is összeállították. Hősnőnk még gyerekkorában elidegenedett a szüleitől, akik mindig is szabad szellemű egyéniségekként tekintettek magukra. Sosem szívlelték a kötöttségeket, s úgy érezték, nem tudnák felvállalni azt a felelősséget, ami óhatatlanul is együttjár a gyerekneveléssel. Lányukat így végül a nagyszülők nevelték fel, akiket az ifjú menyasszony napjainkban már "igazi" szüleinek tekint. Édesapjával és édesanyjával már évek óta nem is találkozott, de amikor elkezdte szervezni az esküvőjét, felötlött benne a merész gondolat, hogy talán meg kéne hívnia az ünnepélyes ceremóniára azt a két embert, akinek az életét köszönheti. Később aztán sajnos bebizonyosodott, hogy ennél rémesebb ötlet meg sem foganhatott volna benne. A szüleinek ugyanis volt egy kikötése: csak akkor hajlandók részt venni az esküvőn, ha magukkal vihetnek egy harmadik vendéget is.

Lapozd fel galériánkat, ha nem akarsz lemaradni a történet legmegdöbbentőbb fordulatairól!

A menyasszony sóbálvánnyá dermedt a döbbenettől, amikor megtudta, hogy szülei a poliamoria (többszerelműség) hívei, és közös partnerüket szeretnék magukkal cipelni az esküvőre.
Kattints a további képekért!

Egy koszorúslány a Redditen osztotta meg a hat szigorú szabályt, amit be kellett tartania az barátnője esküvőjén. A szabályok teljesen felháborították az embereket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…