Lifestyle

Mennyibe kerül egy álomesküvő 2024-ben? Utánajártunk!

Egy esküvő ára nagyon változó lehet attól függően, hogy milyen stílusú és méretű esküvőt tervezel, de ezen kívül a helyszín és a szolgáltatások is jelentős részét képezhetik az összköltségnek.

Mennyibe kerül egy álomesküvő 2024-ben?

A hétvégén rendezték meg a Tavaszi Esküvő Kiállítást, ahol a főszervezővel Dégi Attilával beszélgettünk arról, hogy mennyibe kerül egy álomesküvő 2024-ben, illetve, hogy a jegyespárok miként faraghatnak a költségvetésen. Az utóbbi években az a tendencia, hogy az áremelkedéseknek köszönhetően az átlagos esküvők ára is nagyot növekedett. Ennek ellenére a házassági kedv nem csökkent, csak a pároknak jobban át kell gondolni a szervezést. Kattints a videóra és kiderül, hogy milyen tényezőkre érdemes odafigyelnetek az esküvő szervezésekor!

Lead kép: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.