Lifestyle

McMuffint rendelt a gyorsétteremben a várandós nő: hihetetlen, mit kapott - Fotó

A kismamák általában reggeltől estig ennének, és sokszor a gyorséttermek is az eszükbe jutnak. Ez a kismama pórul járt a Mekivel.

Cetli

Aznap reggel úgy érezte a kismama, rendel valamit a Mekiből, hogy ne kelljen sokat szenvednie a konyhában, a futár pedig pillanatok alatt ki is ért a rendeléssel. A csomagban minden benne is volt, amit a nő rendelt, kivéve a McMuffint - írja a TWN.hu. A zacskóját megtalálta, de a szendvicset nem. Ugyanakkor sokáig nem is kereste, hiszen hamar szemet szúrt, hogy a csomagon egy méretes cetlin egy üzenetet is hozott a futár. A nőnek ugyanis volt egy speciális kérése a gyorsétterem felé, és - mint kiderült - ennek köszönhetően veszett nyoma a muffinnak.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az Egyesült Államokban a pszichiáterek újabban a Zuranolone nevű tablettát írják fel azoknak az édesanyáknak, akik a szülés utáni depresszió tüneteit produkálják.
Lifestyle
Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.
Lifestyle
Két szakértő mixológus mérlegelte azokat a koktélokat, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha hétvégén a nyakadba veszed a várost.