Lifestyle

Pillanatok alatt búcsút inthetsz a másnaposságnak: íme, a legjobb ételek és italok, amik segítenek legyőzni a macskajajt

Kicsit túltoltad az előző esti bulit? Ne aggódj, néhány finom étellel és itallal gyerekjáték lesz elűzni a másnaposságot.

Szívességet teszel a szervezetednek

Nincs annál borzalmasabb, mint egy átmulatott éjszaka és egy kiadós italozás után felébredni, ez ugyanis rengeteg áldozatot követel tőlünk – a tipikus tünetek közé tartozik a hányinger, a fényérzékenység, a fejfájás, a sajgó izmok, a motoros funkciók csökkenése, a talpra állás pedig valódi kihívás. Szerencsére azonban nem lehetetlen enyhíteni a fájdalmas macskajajt, pusztán rengeteg folyadékra, valamint jól megválasztott ételekre van szükségünk. Galériánkban eláruljuk, melyek azok az élelmiszerek, amik igazi csodaszerként hatnak másnaposság ellen:

A zab rengeteg alapvető tápanyagot tartalmaz, mint a B-vitamin, a kalcium, magnézium és a vas. Összetevői semlegesíthetik a savakat a szervezetben, mialatt fokozatosan növelik a vércukorszintet, így kíméletesen növeli az energiaszintet is.
Kattints a további képekért!

Hiszel abban, hogy az alkoholos italok is energiával rendelkeznek? Ha igen, akkor érdemes megfogadnod azokat a tanácsokat, amelyeket egy médium osztott meg a TikTok-on.

Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.