Május havi szerelmi horoszkóp: most sok lehetőség adódik az ismerkedésre

Nézd meg, hogy mit tartogatnak számodra a csillagok a szerelem terén. Íme havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Ebben a hónapban nagy esély van arra, hogy a múltból valaki visszatérjen az életedbe, ennek nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítanod. A beszélgetésen kívül nem érdemes más ügybe bonyolódnod vele, mert azzal csak magadnak árthatsz. Még akkor sem, ha éppen magányos vagy, rövid időn belül ugyanazokkal a problémákkal találhatod szemben magad, ami miatt elváltak az útjaitok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szeretet, szerelem lehet most az életedre a jellemző. Kapcsolatotokon most áldás van. Ha a kapcsolatotok magasabb szintre emelését, házasságot, eljegyzést, együttélést terveztek, akkor erre a legmegfelelőbb ez a hónap. Ha szingli vagy akkor olyan személy kerülhet az utadba, akivel boldogan tervezheted a közös jövőt, választottad minden tekintetben megfelel az igényeidnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Májusban az életed tele lesz váratlan helyzetekkel, bármelyik pillanatban felbukkanhat egy potenciális partner, ezért legyél készenlétben. A hónap közepén a szokottnál is több lehetőséged adódhat az ismerkedésre. Amennyibben kapcsolatban élsz, akkor egyre nagyobb igényed lesz az izgalmakra, változatosságra. Ebbe kellene beleillesztened a párod. Erre egyetlen esély mutatkozik, ha a kapcsolatotokat megújítjátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Mérföldkőhöz érkezhet a pároddal való kapcsolatod. Hogy sikerül-e megértened, megoldanod a felmerülő helyzeteket, azon múlik, hogy van-e benned elég "alázat" ahhoz, hogy megértsd, mindketten felelősek vagytok azért, hogy iáid jutotattok. Az elköteleződés is aktuálissá válhat, esküvő, összeköltözés, de akár komoly partneri szövetségek is megkötetthetnek. Ne felejtsd el a szerelemhez nyitottság és bizalom kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ebben a hónapban beleeshetsz abba a hibába, hogy a feszültséget azon vezeted le, akit a legjobban szeretsz. Párkapcsolatodban emiatt nagyon feszült helyzet alakulhat ki, az önvizsgálat most megmutathatja, hogy mi is az, ami ennyire sérti az egódat. Sokat tanulhatsz most magadról, ez segítségedre lehet abban is, hogy pozitív irányba változtass a párodhoz fűződő viszonyodat, most a kapcsolatodé a főszerep.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szentelj több időt a családodra, nemcsak a párodra ebben a hónapban. Amennyibben van rá lehetőséged a szüleidre is. Sok olyan kérdésedre találhatsz választ, amely új megvilágításba helyezi az életed egyes fejezeteit. Párod minden megnyilvánulása most fontos jelzés számodra. Egy olyan tükör, ami a saját félelmeidet, elfojtott érzelmeidet hozza felszínre, érdemes most figyelned erre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban újból előkerülhet egy olyan téma, amiről azt hitted, hogy rég magatok mögött hagytátok. Az élet most egy sor váratlan helyzettel "teszteli" a kapcsolatotokat, ez mind azt szolgálja, hogy változtassatok a már nem kívánatos dolgokon. Amennyiben a szinglik táborába tartozol, olyasvalakit sodor az utadba a sors, aki sokkal gyorsabban levesz a lábadról, mint te azt szeretnéd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át, olyan valakivel ismerkedhetsz meg, akiről úgy gondolod az első pillanattól fogva, hogy õ az, aki tökéletesen illik hozzád. Ezzel a személlyel sokkal gyorsabban alakulhat a kapcsolatod, mint te azt eredetileg tervezted. De téged is meglephet, hogy mennyire nagy köztetek az összhang. Ha régóta kapcsoaltban élsz, akkor most minden rendben van köztetek, különösen, ha te vagy az, aki fogja a gyeplőt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szerelmi kapcsolatodban próbatételek várnak májusban, többször is tanácstalanná válhatsz. A legnagyobb bún, amit magad ellen elkövethetsz, ha akkor is hallgatsz, amikor tudod, hogy igazad van. Itt az ideje, hogy a sarkadra állj és elmond azt, ami már régóta a szívedet nyomja. Hidd el a párod értékelni fogja. Ha szingli vagy akkor a szűkebb környezetedben érdemes körülnézned, most diszkréten, de akár kezdeményezhetsz is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A kapcsolatod alapja a nyitottság, a sok közös program, a tapasztalás. Néha azonban muszáj megállni, elmondani egymásnak a vágyaitokat, érzéseiteket, hagyni, hogy az élmények beérhessenek, leülepedjenek. Különösen a hónap közepén lesz szükségetek arra, hogy érzelmileg is közel legyetek egymáshoz. Ha szingli vagy akkor május hónap nagyon intenzív lesz érzelmileg, könnyen elsodorhatnaka vágyaid, halgass a megérzéseidre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A kihívásokat és a feladatokat a kapcsolatod sem tudja elkerülni május hónapban. Ám ha érzelmileg eléggé elkötelezettek vagytok egymás iránt, akkor könnyedén megoldjátok még az eleinte megoldhatatlannak tûnnõ helyzeteket is. Ha egyedülálló vagy akkor a barátaid lehetnek a legnagyobb segítségedre abban, hogy megtaláld azt, aki mellett hosszú távon elköteleződhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Májusban az anyagi és egészségügyi gondjaid nyomaszthatnak a leginkább és ez erősen kihat a kapcsolatodra is. Ha életednek bármely területén már nem szeretnéd azon a szinten élni, ahogy jelenleg, akkor állj meg egy kicsit és gondold végig, mi lehet a következő lépés. Mit tehetsz azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ez a hónap számos lehetőséget nyújt a megújulásra, főképpen a kapcsolataidat illetően.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak