Lifestyle

Újabb népszerű tévécsatornák szűnnek meg Magyarországon

Sovány vigasz, hogy a szóban forgó csatornák nem csupán hazánkban, de a régió más országaiban is elérhetetlenné válnak.

Két tévécsatornától kell búcsúznunk

A Warner Bros. Company (WBD) két, a portfóliójába tartozó tévécsatorna elérhetőségét is megszünteti a régió több országában, köztük Magyarországon - írja a Media1 a Pagiademedia.ro és a Mediaguru.cz információira hivatkozva. Sovány vigaszt jelent, hogy az érintett csatornákat a WBD a régió több országából is kivezeti. De mely tévécsatornákról is van szó? Lapozd fel galériánkat, azonnal mutatjuk!

A Discovery Science és a DTX (Discovery Turbo Extra) nevű csatornák fognak eltűnni a magyar kínálatból.
Kattints a további képekért!

Sajnos kénytelenek leszünk búcsút inteni a Messenger Lite-nak. Az üzenetküldő alkalmazás alacsonyabb rendszerigényű változatát már csak szeptember 18-áig használhatják a felhasználók.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.