Eb: már csak ennek a csapatnak kell nyernie, és Magyarország biztosan továbbjutó

Elég sok feltételnek kellett teljesülnie, hogy Magyarország továbbjusson a labdarúgó Európa-bajnokságon. A legfontosabb persze az volt, hogy nyerjünk Skócia ellen.

Már csak egy csapatnak kell nyernie, és a magyarok ott vannak a következő körben

Vasárnap este rengetegen követték a Skócia – Magyarország meccset, aminek ugye óriási tétje volt. Nem volt mese, nyerni kellett, mert egy sima döntetlen sem tartotta volna meg a továbbjutási esélyeinket.

Csoboth Kevin gyakorlatilag az utolsó pillanatban pofozta a kapuba a labdát, ezzel pedig a magyar labdarúgó-válogatott Skócia 1-0-s legyőzésével megszerezte a németországi Európa-bajnokság A csoportjának harmadik helyét.

Szoros volt a forgatókönyv, de már csak egy feltételnek kell teljesülni ma este, hogy továbbjussunk. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi az, és mik jöttek be eddig!

A címvédő Olaszország nyolcaddöntőbe jutott a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, mivel 1-1-es döntetlent játszott Horvátországgal hétfőn a csoportkör harmadik fordulójában, ezzel a B csoport második helyén végzett.
Kattints a további képekért!

A magyar szurkolók nem csak a helyszínen, hanem mindenhol a mennyekben érezték magukat, amikor az Újpest focistája, Csoboth Kevin betalált a kapuba. Most úgy élheted át ezt a meccset, ahogyan a szurkolók látták.

Leadfotó: MTI Fotó – Illyés Tibor

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.