Egymásba szeretett a feleség és az unokahúg, együtt ölették meg a magyar zenészt

Venkli István közismert erdélyi magyar mulatós zenész volt: a férfinek decemberben veszett nyoma, de csak nemrég derült ki, hogy valójában gyilkosság áldozata lett. Saját felesége és unokahúga ölette meg.

Gyalázatos tettre sarkallta őket a szerelem

Venkli Istvánnak, a népszerű erdélyi magyar mulatós zenésznek még 2021 decemberében veszett nyoma, ám akkor senki sem gondolta volna, hogy a művészt saját hozzátartozói gyilkolták meg. Az RTL.hu cikke szerint Venkli felesége titokban beleszeretett a zenész unokahúgába. A két nő úgy gondolhatta, hogy a zenész a boldogságuk útjában áll, ezért elhatározták, hogy megszabadulnak tőle. Aljas tettüket nem sajátkezűleg vitték véghez: egy bérgyilkost bíztak meg azzal, hogy tegye el láb alól a mulatós zenészt.

Venkli Istvánnét pár nappal ezelőtt bilincsbe verve vezették be a Bihar megyei rendőrfőkapitányságra. A nő nem válaszolt az újságírói kérdésekre, de korábban bevallotta, hogy tényleg gyengéd érzéseket kezdett táplálni férje unokahúga iránt. A két nő titkos szerelme váratlanul érte a családot, de nem ez volt, ami igazán megdöbbentette őket, hanem a hidegvérrel elkövetett gyilkosság.

"Leszbikus, vagy hogy kell mondani, nem tudom ezt, a két nő... Pistire féltékeny volt" - idézte Venkli István édesanyja, Mária nyilatkozatát az RTL.hu. A nő elmondta, tudott róla, hogy a menye rendkívül jó viszonyt ápolt a fia unokahúgával, azonban azt legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy emiatt képesek megöletni a mulatós zenészt.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2