Lifestyle

Felismered a 2000-es évek legnagyobb magyar slágereit az első sor alapján?

Tízből hét ember biztosan elvérzik ezeken a feladványokon, pedig egyszerű!

Neked vajon sikerül?

Ha már unod a mai toplistás dalokat és egy kicsit felszállnál a nosztalgiavonatra, akkor ezt most megteheted, ugyanis összeszedtünk 9 hatalmas magyar slágert a 2000-es évekből. Ezek a számok bizony minden retro buliban felcsendülnek és zabolázatlanul énekeljük a refrénjüket, ám hidd el, hogy az első néhány sor komoly fejtörést okoz, pláne akkor, ha még zenei alap sincs hozzá, ami emlékeztet minket a régi nagy kedvenceinkre. Te vajon hányat találsz el? Ragadj egy papírt, majd a sorszámok mellé írd fel, hogy szerinted ki az előadó és mi a dal címe. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

A megoldásokat az utolsó oldalon találod!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.
Sztárok
II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett a...