Te még mindig a futárra vársz? Így könnyítheted meg a csomagátvételt!

Napjainkban az internetes rendelés már a vásárlás hétköznapi formájának tekinthető. A legújabb műszaki cikkektől az elit kozmetikumokon át egészen a friss és ropogós zöldségekig, bármit megrendelhetünk a netről. De hogyan lehetne megkönnyíteni a belföldi webshopból történő vásárlások befejező lépését, a csomagátvételt? (x)

Praktikus átvétel

Napközben dolgozol, így nem tudod otthon átvenni a csomagod? Meglepetést rendeltél a párodnak, és nem akarod, hogy ő vegye át? A főnököd nem tolerálja, ha a munkahelyedre rendelsz? Egész nap úton vagy, és jó lenne menetközben felvenni a csomagodat is? Nem probléma, van megoldás!

A PostaPontok segítségével ugyanis gyorsan és kényelmesen hozzájuthatsz a belföldi netes rendeléseidhez. Magyarország legnagyobb csomagátvételi hálózatával rendelkező MPL-t választva, több mint 2600 posta, 185 MOL benzinkút, 265 Coop bolt és 51 Csomagautomata közül válogathatsz.

Pont, ahová szeretnéd

Nem muszáj az órádat nézve otthon ülnöd, a kézbesítésre várva. A csomagátvételt igazítsd inkább a saját időbeosztásodhoz: összekötheted vásárlással, tankolással vagy egyéb postai ügyintézéssel. A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége napi 12 órában van nyitva, míg a csomagautomata nagy előnye, hogy szinte mindegyik a nap 24 órájában, időkorlátozás nélkül igénybe vehető.

Szóval miért várnál a futárra?

Az MPL hálózat segítségével ma már a csomagátvétel igazítható könnyen a napi teendőidhez és nem a napodat kell átszervezni egy csomagrendelés miatt.
További részletekért kattints ide: https://www.posta.hu/postapont

Oldalak

Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.