Emiatt az állat miatt több mint 700 ezren halnak meg egy évben, és nem a cápák falják fel őket

A nagytestű állatok közül igazából a cápák nincsenek is rajta a top 10-es listán, szóval tőlük abszolút nem kell tartani, és az oroszlánoktól sem annyira.

A vízilovak inkább az életedre törhetnek

Steven Spielberg nevét 1975 nyarán ismerte meg mindenki Hollywoodban: a mindössze 28 éves rendező horrorja, A cápa óriási sikert ért el.

A legendás rendező azonban bánja, hogy az alkotása ilyen negatív megítéléssel volt a cápákra. Maga Benchley is bánta, hogy regénye és az abból készült film szélesebb körben tévhiteket ültetett el az emberek fejében, aki A cápa után inkább ismeretterjesztő könyveket írt róluk.

De melyik állatról kellett volna forgatnia Spielpergnek, vagy írnia Benchleynek, ami szabályosan öli az embereket, és iszonyatosan veszélyes? A galériánkban megmutatjuk!

Bár cápatámadásokról lehet olvasni, de ezek iszonyatosan ritkák. Szegény állatok rá sem fértek a top 10-es listára.
Kattints a további képekért!

Tombol a nyár a déli féltekén, de míg itthon a hideg miatt nem ugrunk a Balcsiba, a videón szereplőknek más oka volt erre.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!