Lifestyle

Az 5 legjobb romantikus film, hogy összebújjunk a párunkkal

Ebben a hideg, nyirkos időben nincs is jobb, mint összebújni a párunkkal a kanapén és megnézni egy lélekmelengetően romantikus filmet. Összegyűjtöttük, szerintünk melyek a legjobbak!

Szerelmünk lapjai (2004)

A történet két főszereplője Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) tizenévesek voltak, amikor először találkoztak, nem sokkal később pedig szerelmesek is lettek egymásba. A kezdeti boldogság azonban hamar átadja a helyét a kétségbeesésnek, hiszen a lány gazdag szülei ellenzik a kapcsolatukat. A fiatalok végül szakítanak egymással, ám amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a régi érzések fellángolnak, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között.

Szerkesztői vélemény: Őszinte leszek veletek: amikor először láttam ezt a filmet, abszolút nem tetszett. Szerencsére adtam neki még egy esélyt, azóta pedig rengetegszer újranéztem. Megható, igaz, elgondolkodtató, megismételhetetlen.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az Egyesült Államokban a pszichiáterek újabban a Zuranolone nevű tablettát írják fel azoknak az édesanyáknak, akik a szülés utáni depresszió tüneteit produkálják.
Lifestyle
Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.
Lifestyle
Két szakértő mixológus mérlegelte azokat a koktélokat, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha hétvégén a nyakadba veszed a várost.