Az igazán jó pizzának kívül ropogós, belül pedig puha tésztája van, de a fagyasztott pizzákra ez gyakran nem jellemző. Ennek orvoslására érdemes egy kis olívaolajat csepegtetni a tészta szélére sütés előtt, hogy aranybarnára süljön. Ha pedig még intenzívebb ízt szeretnél, kenj rá vékonyan egy kis fokhagymás olajat is!
3/6
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Ropogósabb tészta, olaszosabb élmény
Az igazán jó pizzának kívül ropogós, belül pedig puha tésztája van, de a fagyasztott pizzákra ez gyakran nem jellemző. Ennek orvoslására érdemes egy kis olívaolajat csepegtetni a tészta szélére sütés előtt, hogy aranybarnára süljön. Ha pedig még intenzívebb ízt szeretnél, kenj rá vékonyan egy kis fokhagymás olajat is!