Lifestyle

Egy kutyát leadtak a menhelyen a gazdái, miután meggyőződésük volt, hogy az állat homoszexuális

Egy észak-karolinai kutyatulajdonos annyira komolyan veszi a homofóbiát, hogy még a kutyájáról is lemondott, amikor azt gyanította, hogy az állat meleg.

Lehet homoszexuális egy állat?

Ugyan az állatvilágban nem ismeretlen dolog a homoszexualitás megnyilvánulása, kutatók már delfineknél, birkáknál, majmoknál és egyes madaraknál is megfigyeltek közösülést egynemű egyedek között, azonban arra nincs tudományos bizonyíték, hogy emögött az embereknél is létező, definiált homoszexualitás áll. Az emberek azonban hajlamosak ezeket tudás hiányában a dolgokat túlgondolni, így történt ez a Fezco nevű kutya gazdáival is.

Fezco végül menhelyre került

Az Észak-Karolinában élő Fezco kutyát a gazdái azért adták le a helyi menhelyen, mert rajtakapták, ahogy közösül egy másik kan kutyával. A gazdák ez után biztosra vették, hogy a kedvencük meleg és úgy gondolták, hogy így már nem akarták tovább gondozni és szeretni a négylábút. Talán Fezconak jobb is így, mert vélhetően gazdái nem sokat tudnak a kutyák viselkedéséről, hiszen sokszor ez a dominancia jele és semmilyen nem identitás nem rejlik mögötte.

A menhely a Facebookon tette közzé Fezco történetét, biztosítva a leendő tulajdonosokat, hogy jó fiú, és kedves az emberekkel és társaival egyaránt. A WCCB szerint már most özönlenek a jelentkezések Fezcoért, hiszen a története már most bejárta a médiát.

Forrás: TMZ Fotó: Twitter

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
A postai kézbesítő okosan tudta, hogy mit kell csinálni. Fel is tudta venni a nyugdíjakat, de aztán elkapták.
Lifestyle
Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.