Lifestyle

Tények és tévhitek: Így védekezhetsz a koronavírus ellen a szakember szerint

A világméretű járvány január elején ütötte fel a fejét Kínában.

Világjárvány

Eddig ismeretlen koronavírus miatt tört ki járvány Kína hatodik legnépesebb városában, a 10 millió fős Vuhanban januárban. Azóta a világ több országában felbukkanó, tüdőgyulladással járó megbetegedés néhány hét alatt száznál is több halálos áldozatot követelt. A kutatók e jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak a magas lázzal és tüdőgyulladással járó vírus ellenszerének kidolgozásában, és nemzetközi összefogással próbálja megfékezni a világ a vírus tovább terjedését. A megelőzésről azonban mi magunk is gondoskodhatunk, Jakabovics Tibor, vegyész-kutató öt olyan óvintézkedést osztott meg velünk, melyek betartásával megelőzhetjük a bajt.

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.