Lifestyle

Nagy bejelentésre készül a kormány? Rendkívüli kormányinfó lesz szombaton, ezek a témák lehetnek terítéken

Úgy tűnik, rendkívüli bejelentésre készül a kormány.

Rendkívüli Kormányinfó

Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő jelentette be, hogy szombat délelőtt rendkívüli Kormányinfót tartanak. Szentkirályi azt írta, 11:30-kor kezdődik az esemény. Az Index szerint az időzítés arra enged következtetni, hogy a Kormányinfó főbb napirendi pontjai Orbán Viktor miniszterelnök brüsszeli tárgyalásai és annak fejleményei lehetnek. Emellett a lap szerint az energiaválságról, illetve annak megoldási lépésiről is szó eshet. A Kormányinfót az M1-en, illetve Magyarország Kormánya Facebook-oldalán lehet élőben követni.

Legutóbb múlt hét csütörtökön tartott Kormányinfót, akkor Gulyás Gergely ígért béremelést a pedagógusoknak.

Forrás: Index Fotó: MTI

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!