Lifestyle

Kolumbia döntött: Ez lesz Pablo Escobar híres vízilovainak sorsa

Döntöttek a kolumbiai tisztviselők a "kokain vízilovak" sorsáról.

Megszületett a döntés

A vízilócsordda annak a csoportnak a leszármazottja, amelyet Pablo Escobar drogbáró hozott magánkertjébe. 1993-ban, amikor Escobart megölték a hatóságok, a magánállatkertjében lévő állatok közül sokat áttelepítettek, de a vízilovakat nagyjából magukra hagyták. Ez kissé ostoba ötletnek bizonyult, mert a vízilovak nemcsak hogy túlélték az elhagyást, de még szaporodni is kezdtek Kolumbiában.

Most egy legalább 166 fős vízilócsordáról van szó, és attól tartanak, hogy a következő évtizedben számuk ezer fölé emelkedhet.A vízilovak még több vízilovat termelnek, és minél több víziló van a csordában, annál több vízilovat fognak termelni, amíg a probléma exponenciális méretűvé nem nő.
Kattints a további képekért!

Forrás: LadBible Fotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.