Lifestyle

Gyerekkorában előnytelen külseje miatt gúnyolták az ifjú modellt, ma a lábai előtt hevernek a férfiak - Fotók

Mindig is félénk, visszahúzódó kisgyereknek számított, és a külsejével sem volt megelégedve, most, 18 évesen azonban modellként keresi a kenyerét, és szinte minden férfi szívét megdobogtatja.

Végül mégis ő nevetett a végén

A most 18 éves April Opal úgy jellemzi magát, mint "furcsa kinézetű kislány"-t, akit előnytelen külseje miatt folyton kicikiztek az osztálytársai. A félénk, visszahúzódó gyermek lelkében természetesen örök sebet hagytak a fájdalmas iskolaévek, de végül mégis April nevetett a végén: azóta látványos átalakuláson ment át a külseje, Instagram-modellként próbált szerencsét, és be is jött a számítása: degeszre keresi magát, és jóllehet még mindig kap néha negatív megjegyzéseket a kinézete miatt, ezeket ma már nagyvonalúan elengedi a füle mellett - írja a Mirror.

April először az Oxfordi Egyetemen képzelte el a jövőjét, de aztán ráébredt, hogy anyagilag sokkal jobban jár, ha internetes modellként kezd tevékenykedni. Igaza lett.
Kattints a további képekért!

Claudia Schiffertől minden túlzás nélkül mindenkinek elállt a szava, amikor megjelent a kifutón.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.