Kínai horoszkóp: Nyúl, Sárkány, Kígyó

Ezúttal a kínai asztrológia újabb három jegyét, a Nyulat, a Sárkányt és a Kígyót elemezzük részletesebben.

Nyúl (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)
A Nyúl jegyében születettek intelligensek, ebből fakadóan remek beszélgetőpartnerek, hisz nincs olyan téma, amihez ne tudnának hozzászólni. Tájékozottságuk és nyitott világszemléletük miatt sokan tartanak igényt a véleményükre és tanácsaikra, mivel mindig pártatlanok, diszkrétek és diplomatikusak. Általában nyugodt emberek, csak nagy ritkán emelik fel a hangjukat. Igazi pacifisták, aki képesek megbocsátani és szemet hunyni a kisebb vétkek fölött a béke érdekében. Törekednek rá, hogy mindenkivel jó kapcsolatot ápoljanak, ám igen érzékeny alkat lévén nehezen tűrik az őket ért kritikát.
A Nyulak könnyedén konfliktusba keverednek a Kakasokkal és a Lovakkal, de a Kecskékre, a Disznókra és a Sárkányokra mindig számíthatnak.
Híres Nyulak: David Beckham, Angelina Jolie, Sting, Drew Barrymore
A Nyulak éve: az óvatosság éve

Sárkány (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
Hatalmas önbizalommal rendelkező, egoista személyek, akik büszkeségük mellett igazán élénk, energetikus emberek. Könnyedén előnyt kovácsolnak minden helyzetből, hisz rendkívül okosak, jó a megfigyelőképességük és könnyedén a saját malmukra hajtják a vizet. Igazi maximalisták, akik mindig a tökéletességre törekednek, ezért önmagukkal szemben is szinte lehetetlen követelményeket támasztanak. Nyíltan és egyenesen megmondják a véleményüket, szókimondásuk miatt nem épp a tapintatukról híresek.
A Sárkányok erőteljes személyiségük miatt nem igazán jönnek ki a Kutyákkal és a Kecskékkel, ám könnyedén lelki társra lelhetnek egy Majom, Kígyó vagy Kakas személyében.
Híres Sárkányok: Al Pacino, Sandra Bullock, Russel Crowe
A Sárkány éve: a szerencse és a szerelem éve

Kígyó (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)
A Kígyók a bölcsesség megtestesítői, akiknek folyton pörög valamin az agyuk, nem bírnak szellemileg lenyugodni. Mindig tervezgetnek és folyton keresik a módját, hogy hogyan kamatoztathassák képességeiket. Mély gondolkodású, elmélkedő, meditáló alkatok, akik szeretnek elmerülni a saját kis világukban. Precizitásuk miatt ritkán vétenek hibát, ám könnyen megbotlanak, ha valamilyen szenvedély uralma alá hajtja őket. Változó szerencséjük mellett kusza szerelmi életükről híresek, ám a végén mégis mindig ők nevetnek.
Nehezen jönnek ki a Disznókkal, a Lovakkal és egy másik Kígyóval, ám a Kakas, a Kecske és a Kutya szórakoztató partner lehet számukra.
Híres Kígyók: Sarah Jessica Parker, Charlie Sheen, Liz Hurley
A Kígyó éve: a fordulat éve

Oldalak

Szólj hozzá Te is!