Hátborzongató: egy felnőtt nőt találtak a kígyó testében, akinek esélye sem volt a túlélésre

Nem ritka, hogy a kígyók emberre támadnak, de ezt valójában tényleg csak védekezésből teszik. Az már viszont nem mindennapi, hogy egy kígyó befaljon egy felnőtt embert.

A piton hátborzongató módon fogyaszthatta el a nőt…

A pitonok a hüllők csodálatos és lenyűgöző csoportját képezik, melyek a Pythonidae családba tartoznak. Ezek a kígyók változatos méretben és színben fordulnak elő, és elsősorban Ázsiában és Afrikában őshonosak.

A legtöbb pitonfaj nem veszélyes az emberre, mivel nincsen méregfoguk, és általában kerülik is velünk a kapcsolatot.

Most azonban az egyik kígyó mégis úgy döntött, hogy nem csak megöl egy nőt, de egészben el is fogyasztja. A galériánkban megmutatjuk, hogyan alakult a horrorisztikus sztori.

A pitonok a zsákmányukat testükkel körbefonva fojtogatják meg, ami a constricció nevű folyamat. Ez a módszer hatékonyan működik kisebb állatok esetében, de a nagyobb pitonok, mint például a retikulált piton vagy a burmai piton, akár nagyobb állatokat is képesek megölni ezzel a technikával.
Kattints a további képekért!

Találtak már cuki állatot is idén a karácsonyfán, de egy másik halálos fenyegetést jelentett.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.