Hatalmasat fogsz nézni a magyar boltokban, a fűszerpaprikát is érintette a változás

A magyar boltokban már nagyon megnézi az ember, hogy mire költ. Természetesen akadtak olyan termékek, amik alaposan megdrágultak, míg mások olcsóbbak lettek.

Ezeket nehéz kiszúrni, de most leleplezzük, hogyan változtak az árak

A KSH adatai alapján 4 százalék volt az éves infláció 2024. májusában, ez 0,3 százalékponttal magasabb az áprilisi éves drágulásnál. Ugyanakkor a havi adatokban ezzel teljesen ellentétes dolgot látunk: a havi infláció 0,1 százalékpontos csökkentést mutat.

Még mindig a szolgáltatások drágulása okozza, hogy az inflációs mutató négyszázalékos szinten ragadt.

Az embereket persze az érdekli igazán, mit kaphat meg olcsóbban, és esetleg drágábban a boltokban. A galériánkban megmutatjuk a legnagyobb változásokat.

Drámai áremelkedéseket is tapasztalhatunk a boltokban. Érdemes mindig átböngészni az akciós újságot, ha nem akarunk rengeteg pénzt otthagyni a magyar boltokban.
Kattints a további képekért!

Tudtad, hogy a szemmagasságban lévő termékek például sokkal drágábbak?

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...