Ki a te angyalod, aki megvéd? Derítsd ki születésed napjából

A Bibliában az angyalok Isten küldöttei, akik Isten akaratát közvetítik az emberek felé, ugyanakkor védelmezik is őket.

Angyalok

Tudtad, hogy mindenkinek megvan a saját angyala, aki segít neki, és vigyáz rá élete végéig? Hogy ki a te, külön bejáratú testőröd, az a születésed napjától függ – cikkünkből kiderül, miben kérheted a segítségét!

Hétfő – Gábriel

Gábriel arkangyal Isten hírvivője, küldöttje. Ő jelent meg Názáretben Máriánál, és ő adta át az angyali üdvözletet, vagyis a Szentlélek révén Jézus születését és jövendő, messiási hivatását. Az igazság angyalának tartják, aki reményt ad az embereknek. Segít elfelejteni a múltat, és bátran szembenézni a jövővel. Ha csalódott és bizonytalan vagy, keresd - ha szerencséd van, a kreativitásodat is fokozhatja!

Kedd – Rafael

A Rafael név annyit jelent: ő, aki gyógyít, vagy Isten meggyógyít. A gyógyítók és reménybeli gyógyítók, valamint a gyengélkedők vezetője, így a saját, vagy szeretteid betegsége kapcsán mindenképpen fordulj hozzá! Tiszteletben tartja az akaratodat, ezért csak akkor lép közbe, ha valóban megkéred rá – általában leleményes módon húz ki a bajból, váratlanul, semmiből könnyít a helyzeteden. Légy nagyon figyelmes, Rafael gyakran megérzések, ismétlődő gondolatok, álmok, jelek vagy látomások formájában jelez - bízz tehát a megérzéseidben!

A cikk a következő oldalon folytatódik, lapozz!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!