Lifestyle

Melyik legendás hollywoodi komikus látható a képen? Több generáció nőtt fel a poénjain

Sajnos a szóban forgó művész évekkel ezelőtt, tragikus körülmények között távozott az élők sorából, rajongói azonban azóta sem feledték el.

Nem léteztek számára műfaji korlátok

Folytatódik színészi tematikájú képrejtvény-sorozatunk, melynek ezúttal szomorú apropója is van. Ma, augusztus 11-én emlékezünk meg egy kivételes hollywoodi színészlegenda váratlan és tragikus haláláról - alant az ő arcképét - illetve fotójának egy furfangosan "körülvágott" részletét - találod, vagyis jelenlegi fejtörőnk keretében az ő kilétét kell felderítened. Ha rajongsz a nyolcvanas-kilencvenes évek filmjeiért - a művésznek ugyanis kétségtelenül ez az időszak volt a fénykora -, akkor minden bizonnyal nem lesz nehéz dolgod. Annyit még elárulhatunk, hogy egy olyan kivételes színészegyéniségről van szó, aki számára egyszerűen nem léteztek műfaji határok: bár a nagyközönség (és elsősorban a fiatalabb nemzedékek) inkább szertelen, parádés humorú és ezerarcú komédiásként ismerte, drámai színészként legalább annyiszor bizonyította különleges érzékenységét, rátermettségét, fantasztikus átváltozóképességét. Nos, rájöttél, hogy kiről is van szó? Ha úgy érzed, kezedben a megfejtés, már csak egyetlen teendő vár rád.

Fotó: Jack Mitchell / Getty Images

Lapozz a következő oldalra, mutatjuk, melyik színészt ábrázolta a fotó!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.