Lifestyle

Senki nem találja ki, melyik meseszép európai város van a képen, 140-es IQ kell a helyes megoldáshoz - neked vajon sikerülni fog?

Űzzük messze a zord, barátságtalan telet egy egzotikus, forró hangulatú és hihetetlenül szórakoztató képrejtvénnyel!

Európa egyik ékköve

Ahogy arról hétfői és mai időjárás-előrejelzésünkben is említést tettünk, szerdától, azaz mától jelentékeny fordulatot vesz hazánk időjárása, s ismét ránk tör a télies, metsző hideg, de hóban sem szűkölködünk majd. Mivel is oldhatnánk a zord tél szorongató, fagyos hűvösét, ha nem egy vérpezsdítően izgalmas, forró hangulatú képrejtvénnyel, mely a mediterrán, ezer színben ragyogó Európába kalauzol? Képjáték-szériánk mai fejezetében egy meseszép, a magyarok által is egyre nagyobb becsben tartott településről mutatunk fotót. Rá tudsz jönni egyedül, külső segítség nélkül, záros határidőn belül, hogy pontosan melyik várost is ábrázolja a fénykép? Annyit elárulhatunk, hogy igencsak sokat kell utaznunk déli irányba, ha fel szeretnénk kutatni.

Már rá is jöttél a megfejtésre? Ne késleked, lapozz tovább, eláruljuk, helyes-e a tipped!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.