Lifestyle

Meglepő, különleges jelentés áll Kate Middleton fotói mögött: Minden fotójával üzen valamit a hercegné

Kate Middleton minden cselekedete mögött cél és szándék áll, ahogy azt minden királyi családtag tettei mögött feltételezhetjük, tekintve, hogy életük nagy nyilvánosságot kap. Így nem meglepő, hogy a család a fotókat és a közösségi médiát is arra használja, hogy ezt a nyilvános képet kedvére alakítsa.

Insta-imázs

Claudia Acott Williams, a Kensington-palota kurátora szerint amint a fényképezés és a közösségi média könnyen elérhetővé vált, a királyi család is felhasználta ezeket a médiumokat, hogy azt tegye közzé, amit a világgal láttatni szeretne, ahogyan sok celeb, influenszer is teszi.

"Valójában a hatalmuk az imázsukban rejlik, és a fotózás egy igazán fontos módja lett a királyi imázs demokratizálásának és ez egy igazán fontos köteléket teremtett a hatalom és a nép között" - mondta a szakértő. "A fotográfia demokratikus eszközt adott nekik, hogy megmutassák magukat a nyilvánosságnak."

Hozzáteszi, hogy a rokonszenv nagyon fontos a királyi család és az imázs szempontjából. "Ez elég fontos része a királyi márkaépítésnek, ez a család és a nemzettel szolidáris, erős, stabil család képe - ami szerintem történelmileg mindig is fontos része volt a királyi imázs kialakításának, eleinte azért, hogy sikeresen mutassa meg a családi vonal folytatását, ma pedig inkább egyfajta átélhető egységként, amiben mindannyian benne vagyunk" - mondta. "A fényképeken keresztül látjuk felnőni ezeket a gyerekeket, és érzelmileg is belefeledkezünk az életükbe és a fejlődésükbe, ezekbe a nagyon is átélhető mérföldkövekbe."

Lapozz!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.